Ник Смитиман - Биография, възраст, нетно състояние, съпруга, брак, височина

Ник Смитиман е американски певец, композитор и TikTok личност. Ник Смитиман има над 2,8 милиона последователи в своя потвърден акаунт в TikTok, @itsmenicksmithyman. Освен това Nick Smithyman публикува песните си в своя едноименен канал в YouTube, който има 22,8 хиляди последователи. Знайте всичко за Ник Смитиман - Биография, възраст, нетно състояние, съпруга, брак, височина

Бързи факти

Пълно име: Ник Смитиман
Дата на раждане: 17 септември 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: TikToker, YouTuber, певец, автор на песни
Държава: Съединените американски щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Ейвъри
Нетна стойност 1 милион – 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло Гръдна обиколка- 42, талия-34, бицепс-14
Родно място Александрия, Вирджиния
Националност Америка
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Гимназия Oak Leaf
баща Адам Смитман
Майка Кандис Смитиман
Братя и сестри Две (Александрия и Саманта)
деца един

Биография на Ник Смитиман

Ник Смитиман е роден на 17 септември 1996 г , В Александрия, Вирджиния, е роден Smithyman. Той е на 24 години и е роден в Съединените американски щати. Смитиман е американски гражданин и гражданин, но когато става въпрос за етническа принадлежност, той е кавказец. Той е роден в началото на септември под соларния знак Дева. Той е вярващ християнин.

Освен това, Smithyman служи като лидер на поклонението в църквата на родителите си, Freedom Destiny. Адам Смитиман е негов баща, а Кандис Смитиман е негова майка. Той не е разкрил професията на родителите си. Той е по-малкият брат на две сестри. Александрия Найт, една от сестрите му, също е знаменитост в TikTok, докато Саманта е по-голямата му сестра.В момента той живее в Ориндж Парк, Флорида. Валентин и Роуг са две от кучетата на Smithyman. Той е влюбен в кучетата си, които са в светлината на прожекторите в резултат на изявите на Ник.

Ник вече е завършил по отношение на образованието си. Завършва образованието си в гимназията Oak Leaf. Въпреки това няма информация за последващото му образование.

Височина и тегло на Ник Смитиман

Ник е висок мъж, висок 5 фута 9 инча. По същия начин теглото му е дадено като 72 кг. Размерите на тялото на Ник са налични. Той има 34-инчова талия, 42-инчов гръден кош и 14-инчови бицепси. Той носи обувка с размер 8 (САЩ). Що се отнася до очите му, той има привлекателно черно око. Косата му също е в тъмен нюанс на черно.

кариера

Ник Смитиман е певец и автор на песни от Обединеното кралство. Nick Smithyman има канал в YouTube, където публикува творбите си. Той започва своята кариера в YouTube на 7 септември 2015 г. Неговият едноименен канал в YouTube в момента има над 22,8 хиляди абонати. Той започна да качва видеоклипове едва през 2020 г. На 3 юли 2020 г. той качи първата си песен, The Temperature Is Rising – Nick Smithyman. Дебютният му видеоклип е и най-популярният му. You Of Little Faith, I Choose You Over Anything и Seed Into A Plant са сред многобройните видеоклипове, достъпни в каналите му в YouTube. Новата му песен, Snow White, също беше пусната, но все още не е качена в канала му в YouTube.

Освен това Ник е представен в много канали в YouTube. Ник беше включен и в кавъра на песента Be Alright на Джъстин Бийбър. По същия начин той публикува копие от She Will Be Loved на Maroon 5.

Nick Smithyman е собственик на потвърден акаунт в Tik Tok. Неговият акаунт в TikTok, @itsmenicky, има 2,8 милиона последователи и 157 милиона харесвания. Неговото потребителско име в TikTok е най-известно с POV, дуети и синхронизиране на устни. Той включва майка си и сестрите си сред членовете на семейството си. Първият видеоклип, озаглавен Sickest trick shot you’ve ever seen!!!, беше качен на 15 февруари 2018 г. Той натрупа 770,7K, което е голямо постижение за първия ден. 1 харесване се равнява на 1 Честит рожден ден на моята мама, @candicesmithyman1 е вторият видеоклип, който е натрупал 61,4K гледания. В рамките на осем месеца неговият видеоклип, озаглавен Best slomo I’ve ever правил? събра над 2 милиона гледания.

Нетна стойност на Ник Смитиман през 2022 г

Основният източник на приходи на Ник идва от TikTok. Освен това той има акаунт в YouTube. Въпреки това приходите, генерирани от всеки канал в YouTube, не се разкриват отделно. Той е натрупал значителна сума пари в резултат на своето старание и отдаденост. В момента Smithyman’s има нетна стойност между 1 и 5 милиона долара към 2022 г.

Ник Смитиман Съпруга, брак

Smithyman е хетеросексуален. Той е съпруг на Ейвъри. През август 2015 г. двойката се жени. Те изглеждат очарователно заедно и изглежда, че прекарват времето на живота си в компанията на другия. Той е баща на очарователен син. Ейвъри често се представя в акаунтите на Ник в социалните медии. Предишните му партньорства са неизвестни. Той поддържа добър публичен имидж. Ник не е бил замесван в никакви скандали или противоречия.

Популярни Публикации