Ник Михаил- нетна стойност, биография, възраст, етническа принадлежност, височина, тегло, кариера

Ник Михаил е добре позната сингапурска телевизионна личност, певец, кредитен брокер, предприемач, актьор, звезда в социалните медии и медийно лице. Той е в новините, защото обвини Службата за градско възстановяване (URA), че е проникнала в дома му през нощта без законно разрешение.

Михаил заяви, че на 31 юли 2021 г. (събота) екип от служители на дистанцията и няколко полицейски служители са пристигнали в дома му късно през нощта без заповед. Той също така заяви, че не е вкъщи. Полицаите претърсили къщата му в момент, когато присъствала само съпругата му.

Той се чувстваше несигурен и разочарован, затова поиска URA да предприеме необходимите стъпки. Нека ви кажа обаче, че Ник е известен актьор и личност в социалните медии. Освен това той е кредитен брокер, който твърди, че предлага по-ниски лихви.Бързи факти

Пълно истинско име Ник Михаил Разак.
Известно име Ник Михаил.
Дата на раждане 1980 г.
Възраст (към 2021 г.) 41 години.
Място на раждане Сингапур.
Професия Предприемач, актьор и звезда в социалните медии.
Нетна стойност 5-6 милиона щатски долара (приблизително).
Националност сингапурски.
Религия ислям.
Етническа принадлежност азиатски.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Частно училище в Сингапур.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
Тегло (прибл.) В килограми: 65-69 кг.
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Къс.
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Биография на Ник Михаил

Михаил беше на 36 години по време на делото си за наркотици през септември 2015 г. Ник Михаил Разак е роден през 1980 г.; Няма точни данни за родното му място. Тъй като в момента живее в Сингапур, смятаме, че е роден там.

За завършването си той посещава местна гимназия в родния си град. Винаги е искал да основе собствена компания. Положи много усилия, за да реализира мечтата си.

  Ник Михаил

Ник Михаил (Източник: Pinterest)

Татуировка на Ник Михаил

Той е обсебен от татуировките. Има множество татуировки по ръцете, врата и тялото. Татуировки покриват ръката, китката и пръстите му. Нека ви разкажа за една нова татуировка, която си направи на врата. Като певец имаше татуиран микрофон от едната страна на врата си.

Ник Михаил Инцидент

Ник Разак е загрижен за начина, по който служителите на URA (Агент за градско възстановяване) са се отнасяли с неговата жена. Те нахлуха в дома му на 31 юли 2021 г. (събота) и нямаха заповед или правно известие. Ник публикува видео в официалния си профил в IG, задавайки въпроса как служителите на реда могат да влязат в къщата му през нощта, когато той не присъства.

Той каза, че е имало шестима мъже и нито една жена. На това URA отговори на 02 август 2021 г. (понеделник), че на служителите по спазването на безопасното разстояние е разрешено да претърсват къщата без заповед, за да определят дали правилата и разпоредбите, свързани с Covid-19, се спазват или не.

Те също така заявиха, че са получили няколко жалби, в които се твърди, че Ник Михаил и други брокери организират партита в домовете си и канят повече хора на събирания, отколкото е разрешено. Освен това URA обясни, че са проверили с разрешението на дамата в къщата и са напуснали дома на Михаил след 10 минути проверка, за да инспектират друг дом.

Ник Михаил Съпруга и брак

Коя е съпругата на Ник Михаил? Михаил преди това се жени за жена, но по-късно се развежда по неизвестна причина, според източници. Той по никакъв начин не е обявил публично самоличността й. Освен това той се жени за Нора Рахамат на 9 април 2011 г.

Сватбата беше грандиозна, поканиха всичките си роднини и семейство. Нора Рахамат е готвач и собственик на бизнес. Кухнята на Нора е нейният бизнес. Тя приготвя вкусни ястия и ги доставя на жителите на клиентите.

Открихме, че Ник Михаил и Нора Рахамат са родители на син след задълбочено проучване. Той беше кръстен принц Ник Икбал и щеше да бъде на около 8-9 години по времето, когато тази статия беше написана.

Нетна стойност на Ник Михаил

Нетното състояние на Ник Михаил е около 5-6 милиона USD към октомври 2022 г. (приблизително).

Факти

  • В свободното си време Ник обича да кара колело.
  • Той учи бокс у дома с помощта на личния си треньор.
  • Като социален активист той помага на много бедни и нуждаещи се хора, като им осигурява най-необходимото.
  • Михаил обича да пуши при специални поводи.
  • Той използва предимно Instagram Live, за да взаимодейства с последователите си.
  • Той купи любимата си кола, Porsche.
  • Името на Ник Михаил се появи в шоуто за награди Pesta Perdana през 2001 г.

Популярни Публикации