Никълъс Джеймс- Възраст, съпруга, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Никога не е било лесно да се постигне в развлекателната и модната индустрия. Въпреки това има някои известни личности, като напр Никълъс Джеймс , който е едновременно актьор и бляскав модел. Той прави всичко възможно да се впише в компанията през последните няколко години. Неговото изсечено лице и окосмяване по лицето са най-отличителните му черти. Научете повече за нетната стойност на Никълъс Джеймс, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име: Никълъс Джеймс Вуйчич
Псевдоним: Ник
Рождена дата: 4 декември 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Стрелец
Родно място: Англия, Обединеното кралство
Жител: N/A
Бащино име: Григорий
Майчино име: Вики Мускарела
Братя и сестри: Майкъл
Височина: 5 фута 11 инча
Тегло: 54 кг или 119 паунда
Измервания на тялото: 33-24-33 инча
националност: американски
Етническа принадлежност: Бяло
Цвят на очите: Син
Цвят на косата: Рус
образование: Penn State Behrend College
Професия: актьор
приятелка: Женен
Съпруг: Тика Самптър
Нетна стойност: 16 милиона долара

Никълъс Джеймс Вуйчич Биография

Никълъс Джеймс Мускарела е роден в прекрасното градче Грийнвил, Южна Каролина, в Съединените американски щати. Майка му Вики Мускарела и баща му Грегъри го раждат. Семейството му беше много отворено и му даваше свободата да прави каквото иска.

Може би затова той се е утвърдил като задълбочен актьор и модер. Той има късмета да има брат на име Майкъл, който е на няколко години. Не може да се отрече, че те са прекарали детството си, сеейки хаос както в дома, така и в обществото.Що се отнася до образованието, Никълъс е посещавал гимназиите Reynolds Junior and Senior High Schools. По-късно, за да разшири знанията си, той се записва в Penn State Behrend College. Там научи всичко, което можеше за мениджмънта и маркетинга.

Той обаче винаги се е интересувал от актьорството. Неговото желание и страст го карат да напусне родния си град, за да преследва кариера в Холивуд. Джеймс имаше 200 долара в джоба си по това време и работеше като сервиз на бутилки в бар. Освен това този мъж е американец от бял етнос.

Никълъс Джеймс Вуйчич Височина, възраст и физически характеристики

С височина от 5 фута 11 инча, този красив актьор е извисяваща се фигура. Това е голяма височина, за да се появи на рампата. Не е зле да споменем, че височината му е друг фактор, който привлича вниманието в тълпата. Но това е нищо в сравнение с неговия талант и трудолюбие.

Ако сте знаменитост, която иска да запази личния си живот личен, вероятно трябва да се вслушате в съвета на Никълъс. Това е всичко, защото няма дори искрица представа за деня, в който е роден. Въпреки това, според някои източници, той е роден през 1982 г.

Имайки това предвид, Никълъс е на 39 години в момента, и неговият слънчев знак все още е неизвестен. Като модел и актьор, този модач разбира как да остане във форма, здрав и привлекателен. Можем да разберем по физиката му, че тренира редовно, за да поддържа форма.

  Никълъс Джеймс Вуйчич

Никълъс Джеймс Вуйчич с приятеля си (Източник: Instagram)

Никълъс Джеймс Вуйчич Професионален живот

За щастие, той успя да се появи в други известни филми, включително Prom Night (2008), Fired Up! (2009), Snack Off (2011), Chinese Takeout (2011), Genre This (2012), Self Esteem (2017) и Chaser (2017), за да назовем само няколко.

Не само това, но Джеймс се е появявал в редица телевизионни предавания. Неговите пробивни роли включват The Client List (2010), NCIS (2011), Napoleon Bon Appetit (2011), Jane by Design (2012), Hollywood Heights (2012), The Client List (2013), Revenge (2014), NCIS: Ню Орлиънс (2014), „Имащите и нямащите“ (2015) и „Имащите и нямащите“ (2016). (2016).

Състояние на връзката на Никълъс Джеймс Вуйчич

Николай, както беше посочено по-рано, е женен мъж. Тика Съмптър, съпругата му, сама по себе си е знаменитост. Тази прекрасна дама е актриса, продуцент, водещ, модел и вдъхновение, която се е появявала в много филми.

За да назовем няколко, Sonic the Hedgehog, The Nomads, An Acceptable Loss, Nobody’s Fool, The Old Man & the Gun, Sunside With You, Ride Along 2, Get On Up, Ride Along и My Man is a Loser.

Така че въпросът как са се запознали остава без отговор. Нека бъдем ясни: любовната двойка се срещна на снимачната площадка на „Имат и нямат“ на Тайлър Пери. Премиерата на шоуто беше през 2013 г., но Никълъс не се появи до 2016 г. Тяхната химия разцъфтя, докато бяха на снимачната площадка.

В крайна сметка те се сближиха и нещата започнаха да се случват. Да не говорим, че Тика, подобно на Джеймс, е много лична за себе си в медиите. На 8 октомври 2016 г. тя роди дъщеря си Ел Лорен. Те скоро се сгодиха и се ожениха през януари 2017 г.

Никълъс Джеймс Нетна стойност 2022 г

Красивата му съпруга, от друга страна, има нетна стойност от 16 милиона долара към 2022 г . С парите, които печелят от работата си, любовната буболечка води охолен живот. Освен това няма достоверна информация за неговата заплата, автомобили или имения.

Социална медия

Никълъс Джеймс никога не пропуска възможността да поддържа връзка със своите обожаващи фенове. В резултат на това той е активен в няколко социални медийни платформи, включително Instagram и Twitter. Тя има 114 хиляди последователи в Instagram. Нейният Twitter има 5 331 последователи.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 4.
  2. Обича да пие ябълков сок.
  3. Той обича да играе ръгби.

Популярни Публикации