Ник Кромптън- Биография, възраст, нетна стойност, тегло, височина, кариера

Ник Кромптън е британски разработчик, който стана известен в YouTube, преди да съучреди маркетинговата фирма за социални мрежи Social Chain. Ник Кромптън влезе в кадъра със своя сингъл England Is My City, който включва Джейк Пол и екип 10. Разгледайте повече за биографията на Ник Кромптън, възрастта, приятелката, връзката, теглото, височината, нетната стойност, кариерата и фактите

Бързи факти

Пълно име Ник Кромптън
Дата на раждане 5 февруари 1995 г
Възраст 26 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 4
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Мъжки
Професия Youtuber, предприемач
Държава Англия
Височина 5 фута 10 инча (1,78 м)
Тегло 80 кг
Семейно положение единичен
Разделям Леви Ърскин
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Брадфорд
Националност британски
образование Титус Солт Шеста форма
Братя и сестри (един)
Twitter Ник Кромптън в Twitter
Youtube Ник Кромптън Youtube
Instagram Instagram на Ник Кромптън
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Ник Кромптън, възраст, семейство

Ник Кромптън е на 26 години. Той е роден в Брадфорд, Англия, на 5 февруари 1995 г. Неговата зодия е Водолей. По същия начин той е роден в Обединеното кралство на британски родители. Джон Кромптън е името на баща му. Той е израснал в същия град като по-малкия си брат. По-късно в живота си той се премества в Лос Анджелис, Калифорния. По същия начин той е от британски етнос, но расовата му група е несигурна.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Ник Кромптън? Ник Кромптън има приятна усмивка и пухкав вид. Той е висок 5 фута 10 инча (1,78 м) и тежи около 80 килограма . По същия начин той има богата кафява коса и искрящи кафяви очи.  Ник Кромптън

Ник Кромптън позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Ник Кромптън е популярен в платформи за социални мрежи като Instagram и Twitter. Той има голям брой фенове на платформата за социални мрежи. По същия начин той има над 548 хиляди последователи в Twitter и над 1,7 милиона последователи в Instagram. В допълнение, той има над 7,18 хиляди абонати на страницата си Nick Crompton Cuts.

Ник Кромптън Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Ник Кромптън? Ник Кромптън има силен поток от приходи като инфлуенсър в социалната мрежа, който му спечели респектираща сума пари. Съобщава се, че той има приблизителна нетна стойност 2 милиона долара към 2022 г . По същия начин заплатата му позволява да води луксозен начин на живот.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Що се отнася до личния живот на Ник Кромптън, той започва кариерата си в YouTube. По същия начин той купува камера и започва да прави видеоклипове в YouTube. Той дори работи няколко пъти като барман, за да допълни доходите си. Той също започна да работи с други YouTubers. Той също така е разработил отделен канал за игри. По-късно той формира Team 6 с редица други YouTubers. Каналът обаче може да не издържи дълго. Освен това той стартира свой собствен подкаст.

Той публикува първия си видеоклип, след като беше офлайн известно време на 5 февруари 2018 г. Видеото е създадено като част от 24-часово състезание в Menchie’s Frozen Yogurt. На 7 март 2018 г. той приветства отново поканата на Behzinga за боксов мач, който се превърна в най-гледаното му видео на уебсайта му. Накрая той беше нает като ръководител на отдела за таланти и влиятелни хора на социалната верига. През февруари 2015 г. той е съосновател на Social Chain и започва да разработва и консултира някои от най-големите световни влиятели и мултинационални марки. По същия начин те създадоха Team 10 и той беше признат за главен оперативен директор на Team 10 преди напускането му през 2018 г. В момента той е добре известен като сензация в социалните мрежи с огромни фенове по целия свят. Неговото напускане на Team 10 беше потвърдено на 4 май 2018 г.

По същия начин той участва в музикалния видеоклип It’s Everyday Bro, в който заявява, че Англия е моят град. Джейк Пол, от друга страна, твърди, че той го е измислил. Той стана известен в резултат на този текст, с ремикси и мемета, които бяха споделени в YouTube и други платформи за социални мрежи.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Ник Кромптън? По отношение на романтичния статут на Ник Кромптън, според съобщенията той е необвързан. Той публично твърди, че е хомосексуален и е излизал с мъж на име Леви Ърскин. Тиндър е мястото, където двойката се запознава. В момента той е зает с образованието си. Въпреки това, въз основа на съобщенията му в социалните медии, той изглежда прекарва време с приятели. Въпреки това, той може да успее да се свърже с идеалната си сродна душа в бъдеще.

Факти

  • Ник Кромптън е британски разработчик, който стана известен в YouTube, преди да стане съосновател на маркетинговата фирма за социални мрежи Social Chain.
  • Ник Кромптън влезе в кадъра със своя сингъл England Is My City, който включва Джейк Пол и Team 10.
  • Той е роден в Брадфорд, Англия, на 5 февруари 1995 г.
  • Той публикува първото си видео, след като беше офлайн на 5 февруари 2018 г.
  • Видеото е създадено като част от 24-часово състезание в Menchie’s Frozen Yogurt.

Популярни Публикации