Ник Кенън каза, че Марая Кери винаги ще бъде специална за него дори след развода им

Американският комик Ник Кенън заяви, че бившата му съпруга Марая Кери винаги ще има специално място в сърцето му. По време на участие в подкаста The Hottee Talk Show, 41-годишният мъж каза, че иска да възобнови връзката си с певицата Fantasy. Кенън, който описа себе си като истински романтик и бликаше за времето си с 53-годишния актьор, добави:

Вярвам в любовта и оставям капсулите на любовта да лежат където могат. Не съм пътешественик във времето. Никога няма да имам друга любов като Марая. Беше наистина като фантазия с Марая и бих искал да си остане така.

Ник Кенън също каза, че се е опитал да възобнови връзката си с Марая Кери, но дотогава нещата са се променили.Ценя този сън, защото ако се опитах да се върна и не беше същото, щях да си помисля: „По дяволите, прецаках го.“ Но ако ми се даде шанс, ако можеше да бъде така, както беше, аз ще бъда там.

Бракът на Ник Кенън и Марая Кери шокира света.

Ник Кенън и Марая Кери се срещнаха за първи път на наградите Teen Choice Awards през 2005 г. Марая твърди в мемоарите си The Meaning of Mariah Carey по това време, че е чула Ник да изразява прекрасни неща за нея. След три години опознаване, двойката започна да се среща през 2008 г. Според Brides, Кери каза в книгата си, че се чувства комфортно с Ник и че е постигнала идеалния баланс между личен и професионален живот.

Той беше в света на развлеченията от дълго време, така че познаваше лудостта. Обръщаше ми внимание.

  Ник Кенън

На следващата година, след само три седмици връзка, Ник Кенън предложи брак на дамата на мечтите си и двамата се ожениха. Кери каза, че са запазили романса си в тайна.

Според Variety, Ник Кенън каза по това време:

Обсъдихме всичко. Ами ако това и какво ако се случи онова? Шегувахме се колко забавно би било, ако се оженим три седмици след срещата. Беше по-скоро фантастична концепция за мечта нека се забавляваме колкото можем и тогава, когато вече не ни се струва забавно, когато изглежда като задължение и работа, трябва да можем да продължим спокойно.

Шест седмици след началото на връзката им и три седмици след годежа им, двойката се жени на 30 април 2008 г. в дома на Кери на Бахамите. Ник Кенън и Марая Кери имаха своите близнаци, Марокан и Монро Кенън, три години по-късно, през 2011 г.

Отношенията им обаче започнаха да се влошават и двойката се разведе през 2014 г. През 2016 г. разводът им приключи. В книгата си „Значението на Марая Кери“ Кери обсъжда развода си, като пише, че управлението на личния и професионалния живот се превръща в значителен проблем за двойката. Тя добави, че двойката може и да е уредила нещата помежду си, но егото и емоциите са нагорещени, което е трудно.

Правенето на необходимите промени като възрастни в това да бъдем работещи родители в сферата на развлеченията се отрази на връзката ни и бракът ни приключи почти толкова бързо, колкото започна.

  Ник Кенън

Техният напрегнат професионален живот, както и светлината на прожекторите, хвърлена върху тях, доведоха до развода им. Двойката обаче продължава да бъде родител на децата си. В действителност Ник Кенън каза в скорошно интервю за подкаст в The Hottee Talk Show, че наистина уважава настоящия партньор на Кери от три години, Брайън Танака.

Той се държи страхотно с децата ми и имаме семейни партита и всичко заедно, така че наистина го уважавам.

Ник Кенън, от друга страна, каза, че това, което споделя с Кери, е неговата мечтана любов и че тя ще бъде човек, когото винаги ще обожава.

Популярни Публикации