Ник Касас - Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Ник Хаус е социална медийна личност от Съединените щати. Ник Касас е добре познатият патриарх на дуото баща-дъщеря „Nick&Sienna“, което стана известно в приложението за споделяне на видео Tiktok. Научете повече за нетната стойност на Ник Касас, възраст, биография, приятелка, националност, етническа принадлежност, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Ник Хаус
Дата на раждане: 10 септември 1991 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Запознанства частици
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
деца Една дъщеря
Youtube Ник Касас Youtube
Instagram Instagram на Ник Касас

Възраст и ранен живот на Ник Касас

Ник Касас е роден на 10 септември 1991 г. и в момента е на 29 години. Неговата астрологична зодия е Дева. По същия начин Ник е роден в Съединените американски щати и е гражданин на страната. Що се отнася до неговата етническа принадлежност и религия, Ник принадлежи към мултирасова етническа група и изповядва християнството. По отношение на семейната си история, Ник не е разкрил много за роднините си в медиите. По същия начин в медиите няма информация за неговото семейство или братя и сестри.

Що се отнася до детството и предпочитанията му, Ник обича да свири на китара и да слуша музика. Освен това по отношение на образованието му в медиите няма информация за неговите академични квалификации.Височина и тегло на Ник Касас

Колко висок е Ник Касас? Ник има очарователна и скромна личност. По същия начин той има стегнато и високо телосложение, но измерванията на тялото му като височина, тегло и жизненоважни статистически данни все още не са налични. По същия начин Ник има светла кожа, черна коса и тъмнокафяви очи, както се вижда от външния му вид.

  Ник Хаус

Ник Касас със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Ник започва кариерата си в социалните медии с акаунт в Tiktok. По същия начин той стартира патриархален дует баща-дъщеря в социалните медии, Ник и Сиена. Освен това, това дуо стана доста популярно в това приложение, след като започнаха да публикуват музикални видеоклипове в него. Той свири на китара тук и двамата пеят и участват във влог. По същия начин неговият акаунт в Tiktok, @nickandsienna, има 12,3 милиона последователи. Освен това той е коронован музер и има партида от Tiktok с 501,9 милиона харесвания.

Нетна стойност на Ник Касас 2022 г

Колко е нетната стойност на Ник Каза? Ник е личност в социалните медии, която изкарва прехраната си предимно чрез каналите си в Tiktok и YouTube. По същия начин дуото баща-дъщеря натрупа доста последователи в социалните медии за толкова кратък период. Освен това в медиите няма информация за нетната му стойност. Въпреки това, според различни онлайн източници, Нетното състояние на Ник варира между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Приятелка на Ник Касас и срещи

С кого се среща Ник Касас? Статусът на връзката на Ник е прав и той има връзка. От началото на 2020 г. той се среща с жена на име Зара. Освен това Ник има дъщеря от предишна връзка. В средата на 20-те си години той стана баща на красиво момиче на име Сиена.

Също така, знайте за Джордан Ликаузи Нетна стойност, възраст, биография и приятелка .

Популярни Публикации