Нийл Лейн - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Нийл Лейн е дизайнер на фини бижута. Основната причина за славата на този бижутер е, че Нийл Лейн е проектирал почти всеки пръстен, предложен в телевизионния сериал The Bachelor. Освен това той е наричан принцът на пръстена. Знайте всичко за Нийл Лейн - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Нийл Лейн
Пол: Мъжки
Професия: Дизайнер на бижута
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 20 милиона щатски долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 33-30-35
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати.
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Парижкия университет

Биография на Нийл Лейн

Нийл е роден в Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати, през 1960 г. Той е израснал в Бруклин. Днес той става на 61 години. За съжаление няма допълнителна информация за имената или професиите на баща му или майка му. По същия начин няма публично достъпна информация за неговите братя и сестри.

Той е американски гражданин. Освен това той е от кавказки етнически произход. По същия начин той е благочестив християнин. Стрелец е неговата зодия. Накратко, той завършва образованието си в местна гимназия. И той получи диплома от Парижкия университет. Въпреки това има оскъдна информация за неговите дипломи от колеж.Височина и тегло

Нийл е в отлично физическо състояние и здраве, въпреки факта, че е над шестдесетте. Той поддържа здравословен начин на живот чрез редовни тренировки и балансирана диета. Той стои на височина 5 фута и 8 инча. Освен това той тежи 54 килограма. Освен това общите му измервания на тялото са 33 инча в гърдите, 30 инча около талията и 35 инча около бедрата. Косата му е кафява и има тъмни очи.

  Инфографика за биография на Нийл Лейн

Биография на Нийл Лейн

кариера

Нийл има забележителна кариера като дизайнер на бижута. Той веднага се премества в Париж, за да преследва страстта си към дизайна на бижута. По-късно той се завръща в Лос Анджелис и започва да вдъхва нов живот и измерение на името на бижутата. Много знаменитости, от Джесика Симпсън до Елън Дедженеръс, са горди да носят неговите бижута. Той има значително влияние върху съвременния дизайн на бижута.

Работил е и с DeBeers LVMH. Освен това той си сътрудничи с Kay Jewellers, за да стартира булчинска колекция. Той е може би най-известен с проектирането на годежни пръстени за телевизионното риалити шоу на Ергена. Всеки пръстен от серията е проектиран от него. Ето защо той е известен още като Принца на пръстена.

Нийл също е работил с няколко други асоциации. Той не само е създавал пръстени за известни личности, но пръстените му също са изложени в музеи за естетически цели. Няколко от неговите шедьоври се съхраняват в музея Richard H. Driehaus в Музея за изящни изкуства в Бостън. Той също така създава бижута за известни личности като Рене Зелуегър, Дженифър Хъдсън и Рийз Уидърспун, както и за церемонии по награждаване като Златен глобус и наградите на Академията.

Нетната стойност на Нийл Лейн през 2022 г

Този бижутер се радва на богат начин на живот. Той изкарва приличен живот от работата си. Нетното състояние на Нийл Лейн е приблизително 20 милиона щатски долара към октомври 2022 г . Множество престижни списания, включително US Weekly, Vogue, People и Town, признаха и представиха неговите бижута.

Съпруга и брак на Нийл Лейн

В момента Нийл Лейн е необвързан. Въпреки че работата му е събрала много хора, той все още е необвързан. Най-малкото той никога не е разкривал любовния си живот или афери. Освен това няма публична информация за скандали или противоречия в живота му. По отношение на сексуалната ориентация той е хетеросексуален, а не гей.

Популярни Публикации