Нийл Кавуто- Биография, височина, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Нийл Кавуто е водещ на телевизионни новини, бизнес репортер на Fox News и коментатор на новини. Той е широко смятан за най-популярния водещ в журналистическата индустрия на Съединените щати. От януари 2018 г. той също така е домакин на три телевизионни програми: Your World with Neil Cavuto и Cavuto Live на Fox News, съответно, и Cavuto: Coast to Coast на дъщерния канал Fox Business Network. Cavuto преди това е работил за CNBC като основен водещ и репортер. Той прекарва 15 години като репортер за Nightly Business Report на Public Broadcasting Service. Освен това той е автор на книгите Повече от пари и Вашите пари или Вашият живот.

Бързи факти

Празнувано име Нийл Кавуто
Възраст 63 години
Псевдоним проблем
Рождено име Нийл Патрик Кавуто
Рождена дата 1958-09-22
Пол Мъжки
Професия Водещ на новини
Родена нация елен
Място на раждане Уестбъри, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
състезание Бяло
баща Патрик Пат Кавуто
Майка Катлийн Т. (Фийли)
Хороскоп зодия Дева
Религия Кристиян
Гимназия Безупречна гимназия
университет Университет Св. Бонавентура, Американски университет
Награди Награда Хелингер
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруга Мери Фулинг
деца Тара, Брадли, Джереми
Резиденция Мендам Бороу
Нетна стойност 23 милиона долара
Заплата 7 милиона долара годишно
Източник на богатство Телевизионна кариера
Височина 5 фута 9 инча или 175 см
Тегло 63 Kg или 161 lbs
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен

Биография на Нийл Кавуто

Нийл Кавуто е роден като Нийл Патрик Кавуто на 22 септември 1958 г. Той е роден в Уестбъри, Ню Йорк, но прекарва годините си на формиране в Данбъри, Кънектикът. Към 2021 г. той е на 63 години. Той е от американска националност и произхожда от смесен етнически произход от американско-италианско-ирландски предци. Той е роден на Патрик Пат Кавуто, мениджър продажби в компания за консерви, и Катлийн Т. (Фийли), служител на ООН и домакиня. Баща му беше италианец, докато майка му беше ирландка. Зодията му е Дева и е християнин.

Нийл Кавуто посещава Immaculate High School в Данбъри, Кънектикът. Когато е на седемнадесет години, той става управител на ресторант за риба и пържени картофи, докато е още в гимназията. Освен това той е стажант в Белия дом по време на администрацията на Картър. По-късно получава бакалавърска степен по масови комуникации от университета Св. Бонавентура през 1980 г. и магистърска степен от Американския университет.Височина и тегло на Нийл Кавуто

Нийл Кавуто е 63-годишен водещ на новини, който е висок перфектните 5 фута 9 инча или 175 сантиметра. Неговото балансирано телесно тегло е 63 килограма (161 паунда). Има кафяви очи и черна коса. Телосложението му е типично. Другите му телесни измервания, като размера на гърдите, талията и т.н., все още не са разкрити. Нийл Кавун претърпя сърдечна операция през 2016 г.

кариера

Нийл Кавуто започва кариерата си като основен водещ и репортер за американския канал за бизнес новини „CNBC“. Той беше съводещ на встъпителното предаване на CNBC на 17 април 1989 г. След това той беше домакин на Power Lunch на CNBC и допринесе за Today на NBC. Той прекарва 15 години в репортаж за Nightly Business Report на Public Broadcasting Service. Освен това той е служил като шеф на бюрото в Ню Йорк. Той се присъединява към Fox News през юли 1996 г. и по-късно става водещ и управляващ редактор на Your World с Нийл Кавуто. Той е назначен за вицепрезидент на FOX Business News през март 2006 г. Кавуто, чест критик на президента Доналд Тръмп, е описан от NPR и The Daily Beast като скептик към Тръмп. Тръмп посвети 20 минути от митинг през февруари 2020 г. в Колорадо Спрингс, Колорадо, за да атакува Кавуто.

Нийл Кавуто Нетна стойност

Нийл Кавуто е известен водещ на новини, коментатор и бизнес журналист, който е натрупал огромно състояние в резултат на кариерата си. Нетното състояние на Нийл Кавуто се оценява на 23 милиона долара към 2021 г. В момента той печели около 7 милиона долара годишно. От днес той се радва на луксозен начин на живот и живее пълноценно. Основният му източник на доходи идва както от телевизионната, така и от книжарската му кариера. Всичките книги на Нийл бяха бестселъри на New York Times. Подробности за колекцията му от автомобили, имението и други аспекти от живота му все още не са разкрити.

Нийл Кавуто Съпруга, брак

Нийл Кавуто е женен за прекрасната Мери Фулинг. На 15 октомври 1983 г. прекрасната двойка се жени. Освен това семейната двойка има три деца, Тара, Брадли и Джереми. Нийл и Мери в момента живеят в Мендам Бороу, Ню Джърси, САЩ, където водят щастлив и спокоен живот. Той не е гей и има чиста сексуална ориентация.

Мери Фулинг е изследовател-учен-дизайнер в dba Sheila Runke, фирма, специализирана в интелектуалната собственост: патенти и търговски марки, според Международната асоциация на жените.

Популярни Публикации