Ние ядем факти - Wiki, възраст, съпруга, етнос, нетно състояние, височина, кариера

Атуля Мафатлал беше индийски бизнесмен, инвеститор и милиардер. Той отговаряше за бизнеса на баща си, Yogindra Mafatlal Group. Десетилетие преди убийството му, цялото семейство на Атуля беше в пресата поради домашен тормоз и имотен спор.

Бързи факти

Рождено име Атуля Мафатлал
Псевдоним Атуля
Дата на раждане През 1962г
Възраст (към 2022 г.) 60 години
език не
Нетна стойност милиард USD (79,71,61,00,000 INR) [прибл.]
Място на раждане Мумбай
Националност индийски
Професия Бизнесмен
Зодия Не се знае
каста гуджарати
Популярни за Като собственик на Mafatlal House на Altamount Road
Училище Местно училище в Мумбай
Алма матер Популярен университет
образование Завършвам

Възраст и ранен живот на Атуля Мафатлал

Атуля Мафатлал е роден през 1962 г. в Мумбай. Може да е отишъл в чужбина за дипломирането си, тъй като е роден в богато семейство в Мумбай. Той прекарва младостта си с четирите си сестри, като една от тях, Апарна Мафатлал, в крайна сметка се подлага на операция за смяна на пола и променя името си на Аджай Мафатлал. .

Височина и тегло на Атуля Мафатлал

Атуля Мафатлал е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Атуля Мафатлал

Нетната стойност на Атуля Мафатлал

Колко е нетната стойност на Atulya Mafatlal? Атуля Мафатлал беше мултимилионер предприемач. Имаше акции в много фирми. Той имаше красив имот, който беше достъпен както в чужбина, така и в Индия. Действителната му нетна стойност към този момент е неизвестна, но ние изчисляваме, че той струва повече от милиард USD (79,71,61,00,000 INR) към октомври 2022 г.

кариера

Atulya Mafatlal е основателят на Mafatlal Industries, която е основана през 1905 г. Тази корпорация има третия по големина текстилен завод в Индия. Мафтлал Гаглбхай го основава. Mafatlal Industry създава първата текстилна индустрия в Ахмедабад.

Освен това Атуля има дял във фирмата на баща си, Yogindra Mafatlal Group. Тази корпорация продава и разпространява багрила и междинни продукти, текстил и нетекстилни спомагателни материали. Атуля също е работил за Shital Trading and Interiors Private Limited, Mafatlal Color and Chemicals Private Limited, Dyemaxa Chemicals Private Limited, Ethomore Specialty Chemicals Private Limited, Briteway Spaced LLP и други фирми.

Съпруга и брак на Атуля Мафатлал

Коя е съпругата на Атуля Мафатлал? На 25 февруари 2000 г. Атуля Мафатлал се жени за булката си Шитал Мафатлал. Sheetal в момента е бизнесмен, който описва себе си като основател на Mafatlal luxury в LinkedIn. От предишния си брак Атуля има един син Варун и една дъщеря Марусуха. Той нямаше деца, докато живееше с Шийтал.

Сутринта на 7 септември 2022 г. синът му Варун го открива в безсъзнание и го откарва в болницата. Шитал Мафатлал завежда иск за тормоз срещу членове на семейството на Атуля, включително Мадхури, брат му Аджай, дъщерите на Мадхури Кунти Шах и Гаятри Джавери и децата на Атуля Варун и Марушка, между 2005 и 2009 г. Тя каза в своето, че всички членове на семейството на Атуля са имали спорове я измъчваха както психически, така и физически. По-късно във Върховния съд на Бомбай конфликтите между Шийтал и членовете на семейството на Атуля бяха уредени и всички членове на семейството на Атуля получиха чиста жалба. Шитал живееше отделно от Атуля преди смъртта си.

Популярни Публикации