Нетна стойност на Жоао Карвальо, биография, възраст, приятелка, срещи, височина, етническа принадлежност

Жоао Антонио Антунес Карвальо е португалски професионален футболист, който сега играе като полузащитник за английския клуб Нотингам Форест. През 2005 г. той се присъединява към младежкия отбор на Бенфика и започва професионалната си кариера там. На 11 януари 2015 г. той прави професионалния си дебют за Бенфика Б в Сегунда Лига.

Жоао Карвальо подписа договор за половин година под наем с ФК Витория на 30 януари 2017 г. и през това време той направи 15 изяви и отбеляза веднъж във всички състезания. Той направи състезателния си дебют за първия отбор на Бенфика в Taca de Portugal на 14 октомври 2017 г. Жоао Карвальо подписа петгодишен договор за клубен рекорд от £13,2 милиона (€15 милиона) с отбора на EFL Championship Нотингам Форест на 14 юни 2018 г. Той дебютира за клуба на 4 август 2018 г. На 29 септември 2020 г. Жоао Карвальо беше даден под наем на УД Алмерия с възможност за постоянен трансфер в отбора на испанската Сегунда дивисион. Той направи 36 изяви и допринесе с три асистенции във всички състезания, докато беше под наем в клуба.

Жоао Карвальо е представлявал Португалия на няколко възрастови нива на международната сцена. Той е представлявал Португалия на нива под 15, под 16, под 17, под 18, под 19, под 20 и под 21 години. Той все още не е играл за старшия национален отбор на Португалия.Бързи факти

Празнувано име Жоао Карвальо
Възраст 24 години
Рождена дата 1997-03-09
Пол Мъжки
Професия футболист
Националност португалски
Родена нация Португалия
Място на раждане Кастанхейра де Пера, Португалия
Хороскоп Риби
Религия християнството
Начало на кариерата 2005 г
Семейно положение Запознанства
Височина Пет фута 8 инча
Тегло 67 кг
Тип тяло Алетичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Футболна кариера
Заплата £780 000
Текущ град Нотингам Форест
Позиция Полузащитник
Джърси номер 10

Биография на Жоао Карвальо

Кой е Жоао Карвальо? На 9 март 1997 г. е роден Жоао Антонио Антунес Карвальо. Кастанхейра де Пера, Португалия, е мястото, където е роден. Подробностите относно родителите му се пазят в тайна и все още не са разкрити. Той е от португалски произход. Неговата вяра е християнството. Неговата зодия е Риби.

Височина тегло

Колко висок е Жоао Карвальо? Жоао Карвальо е висок 1,72 м, или 5 фута и 8 инча. Той тежи 67 килограма. Има мускулесто телосложение. И очите, и косата му са черни. Сексуалната му ориентация е хетеросексуална.

кариера

  • На 30 януари 2017 г. той се съгласи на половингодишен заем с Vitoria F.C. На 5 февруари 2017 г. той дебютира в Primeira Liga при загуба с 1-2 като гост от F.C. Арука.
  • На 14 юни 2018 г. Жоао Карвальо се съгласи на петгодишен договор с отбора на EFL Championship Нотингам Форест за клубна рекордна цена от £13,2 милиона (€15 милиона). На 4 август 2018 г. той дебютира за клуба при равенство 1-1 срещу Бристол Сити.
  • Жоао Карвальо беше даден под наем на УД Алмерия на 29 септември 2020 г., като испанският клуб от Сегунда дивисион има опцията да направи сделката постоянна.
  • Той е представлявал Португалия в няколко различни възрасти.
  • Той все още не е играл за старшия национален отбор на Португалия.

Жоао Карвальо Гадже и запознанства

Жоао Карвальо никога не е бил женен. Португалската знаменитост, от друга страна, не е необвързана. Говори се, че се среща с прекрасна дама. Той не каза нищо за състоянието на връзката си. Жоао Карвальо публикува няколко снимки с предполагаемата си приятелка на страниците си в социалните мрежи. Футболистът се концентрира върху професионалната си кариера. Всяка нова информация за романтичния му живот ще бъде публикувана тук.

Нетната стойност на Жоао Карвальо през 2022 г

Жоао Карвальо изкарва прехраната си като професионален футболист. Договорите, заплатите, бонусите и одобренията осигуряват по-голямата част от приходите му. През юни 2018 г. той се съгласи с условията на EFL Championship клуба Нотингам Форест за петгодишен договор за клубна рекордна цена от £13,2 милиона (€15 милиона). Заплатата му е £780 000 към 2021 г., а нетната му стойност е неизвестна. Пазарната стойност на Жоао Карвальо се оценява на над 3 милиона евро към 2022 г. Всички промени в нетната му стойност ще бъдат публикувани тук веднага щом станат налични.

Популярни Публикации