Нетна стойност на Натали Хорнър, биография, възраст, съпруг, височина, етническа принадлежност

Натали Хорнър е помощник треньор по американски футбол за жени в Capital University. Натали Хорнър беше професионален футболист през годините си в колежа. В момента тя работи като финансов плановик в Northwestern Mutual. Знайте всичко за Нетната стойност на Натали Хорнър, биография, възраст, съпруг, височина, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Натали Хорнър
Дата на раждане: 3 януари 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Помощник треньор по футбол, бивш футболист, финансов съветник
Държава: Съединени щати
Семейно положение: по отношение
Запознанства Крис Мур
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Горен Арлингтън, Охайо
Националност американски
образование Университет на Кентъки
Братя и сестри Четири (близнаци: Камерън и тризнаци: Лив Хорнър, Маделин Хорнър и Остин Хорнър)

Биография на Натали Хорнър

Натали Хорнър е роден на 3 януари; Тя споделя рождения си ден с брат си близнак Камерън Дийн. Тя спомена 30-ия си рожден ден в скорошна публикация в Instagram. В резултат на това можем да предположим, че е родена на януари януари 390 г. Нейният идентичен брат близнак работи като инструктор на SoulCycle. По същия начин тя има трима братя и сестри: Лив Хорнър, Маделин Хорнър и Остин Хорнър. Тризнаците са родени през 1993 г. и имат рожден ден на 1 ноември. Тали не споменава имената или професиите на родителите си в публикациите си в Instagram, освен че споменава своите братя и сестри и техните имена. Въпреки това, тя от време на време споделя снимки с тях, както и с баба си и дядо си. Тя също е родена и израснала в Горен Арлингтън, Охайо, в Съединените щати.

Натали Хорнър Образование

Натали е израснала в Охайо Премиър футболен клуб и е посещавала гимназията в Горен Арлингтън. Тя беше капитан на отбора и селекция на всички региони през четирите години там. Освен това тя беше член на екипа на Програмата за олимпийско развитие на Регион II по време на младостта си. Това доведе до нейното присъствие в национални тренировъчни лагери и събития.Височина тегло

Колко висока е Натали Хорнър? Натали е футболистка, така че има добра телесна структура, която й позволява да играе играта. Освен това, преди да отиде в Ню Йорк за CycleNYC, нейният брат близнак беше неин фитнес треньор. Въпреки това няма информация за измерванията на тялото на Натали, като височина, тегло, гърди-талия-ханш, размер на роклята, размер на обувките и т.н. Тя все още не е публикувала информацията си.

  Натали Хорнър

Натали Хорнър със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Тя посещава Мичиган, преди да се прехвърли в Кентъки. Натали има британска бизнес диплома с непълнолетно международен бизнес.

Натали беше играч и треньор на Big Ten и SEC. Тя започна в Мичиган. Тя започна всички 19 мача като нападател и влезе в отбора на първокурсниците в Big Ten. Натали получи наградата за академични постижения на UM Athletic. След една година в Мичиган, Натали Хорнър се прехвърля в Кентъки.

Пристигането на Хорнър подобри представянето на отбора. Тя помогна на отбора да достигне турнира на SEC през всичките три години и втория кръг на NCAA през последната си година. Натали прекара 2010-12 в Обединеното кралство след трансфера си с червена фланелка.

Натали Хорнър е капитан. 2011 Academic All-SEC; 2012 All-Sport Athletic Award за най-добра поддържаща роля Натали беше треньор и наставник на летните футболни лагери в Обединеното кралство през 2012 г. Тя игра всеки мач, за който беше готова.

Натали Хорнър помага на женския футбол. Тя се присъедини към треньорския екип на женския футболен екип на Capital University през 2015 г. Нейната кариера в Wildcats не е приключила. Тя беше Чикаго Червена звезда през 2015 г.

Натали помогна на резервите на Цървена звезда да спечелят през август. Тя ръководеше и тренираше детски клиники и лагери за Red Stars и Team Chicago Soccer Club в Чикаго.

2015 беше първата година, в която Крусейдърс останаха непобедени в конферентна игра (9-0). Capital победи Ohio Northern в титлата на конференцията. Те направиха женския футболен турнир на NCAA Division III. След като победиха Hanover College, сезонът на Capital завърши срещу Center College.

Натали работи за Northwestern Mutual в Кълъмбъс, Охайо. Тя помага на клиентите да установят добре обмислени финансови цели, дефинирани етапи на действие и разумен график.

Натали Хорнър Съпруг и брак

В момента Натали има връзка с Крис Мур , красив мъж. На 418 януари тя публикува своя снимка с него за първи път в профила си в Instagram. Това беше снимка, направена от сватбата на приятел. Натали редовно публикува снимки с любимия си в своя Instagram. Натали обаче не е посочила изрично в публикациите си, че двойката се среща. Тя също така споменава Крис като любимия си другар по чашка.

Нетната стойност на Натали Хорнър през 2022 г

Нетното състояние на Натали Хорнър е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Тя печели пари чрез работата си като финансов плановик и футболен треньор, наред с други неща. Тя обаче не е разкрила никаква информация за нетната си стойност или печалби.

Популярни Публикации