Нетна стойност на Аура Бхатнагар Бадони, биография, възраст, етническа принадлежност, родители, връзка

Аура Бхатнагар е базирана в Утаракханд дете актриса, модел, телевизионна личност, танцьорка, YouTuber, музикант и звезда в социалните медии. Тя стана известна в страната с ролята си на 'Bondita' в популярния телевизионен сериал 'Barrister Babu'.

В този сериал тя изигра главната героиня. Тя получи много похвали за многостранните си актьорски способности и стил на говорене. Освен това Бхатнагар е дал множество интервюта за национални новинарски издания и вестници.

Освен това, тя е танцьорка, която е изучавала формата на танц Kathak. Освен това се е състезавала в множество танцови състезания в своето училище. Аура също е в YouTube, където качва предимно кратки видеоклипове и ежедневни влогове.Бързи факти

Пълно истинско име Аура Бхатнагар Бадони.
Известно име Аура Бхатнагар.
Дата на раждане 09 май 2011 г.
Възраст (към 2021 г.) Десетгодишен.
Място на раждане Дехрадун, Утаракханд, Индия.
Професия Актриса, модел, YouTuber и звезда в социалните медии.
Националност индийски.
Нетна стойност INR 3-4 Crores (приблизително).
Каста (от страната на бащата) брамин.
Зодия Телец.
образование Учене в 3 клас.
Училище/Колеж Академия Свети Йосиф.
Религия индуизъм.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 4′ 5″.
Тегло (прибл.) В килограми: 32-35 кг.
В паундове: 70-77 lbs.
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Дълги.
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Биография на Аура Бхатнагар Бадони

Аура Бхатнагар Бадони, известна още като Аура, е родена на 9 май 2011 г. в Дехрадун, Утаракханд, Индия. През 2019 г. тя се премести в Мумбай, Махаращра, за да продължи актьорската си кариера. Аура Бхатнагар Бадони е пълното й име.

Тя беше в трети клас в Академията на Сейнт Джоузеф в Дехрадун, когато беше интервюирана през март 2021 г. Тя заяви, че й е трудно да балансира обучението и актьорството, но майка й й помага да завърши и училищните си задължения.

Вивек Бадони (баща) и Деепти Бхатнагар Бадони (майка) родиха Аура Бхатнагар (майка). Баща й притежава успешен бизнес в Дехрадун. Deepti Bhatnagar обича да свири на китара. Тя също така помага на Аура да запаметява диалози и да изпълнява училищните си задачи.

Корал Бадони, по-малката й сестра, е нейната любимка. Аура приема фамилното име на баща си и майка си. Фамилното име на майка й Бхатнагар показва, че тя е от кастите на кшатриите и брамините. Фамилията на баща й, Бадони, показва, че тя е от кастата на брамините.

  Аура Бхатнагар Бадони

Аура Бхатнагар Бадони (Източник: Instagram)

Аура Бхатнагар Бадони Гадже, Запознанства

Бхатнагар е прекрасна актриса преди тийнейджърска възраст. Феновете и членовете на семейството й я обожават. Аура, от друга страна, е твърде млада, за да има връзка. Тя е съпруга на Anirudh Roy Choudhary в нейния телевизионен сериал „Barrister Babu“ (изигран от Pravisht Mishra). Настоящото й състояние на връзката, според нашето проучване, е необвързана.

кариера

Аура Бхатнагар е талантлива и красива млада дама. Тя беше само на осем години, когато реши да преследва кариера като актьор и влезе във филмовата индустрия. Тя често изпълнява скечове у дома и родителите й я насърчиха да преследва кариера като актриса, като я доведоха в Мумбай.

Бхатнагар имаше много прослушвания, преди да бъде избрана за детската роля на Бондита в телевизионния сериал „Barrister Babu“ през юли 2019 г. Той се основава на истинската история на Бондита, 8-годишно момиче, омъжено насила за възрастен мъж в ерата преди независимостта и умира след известно време на брак. Правеш Мишра, който се завърна от Лондон, след като завърши обучението си в сериала, играе главната мъжка роля на Анируд.

Той се жени за Бондита, за да я спаси от ритуала Сати. Този драматичен сериал разказва за това, че Анируд и Бондита носят нови идеи на обществото. Аура се появява в 209 епизода на „Barrister Babu“. Анчал Саху по-късно ще изиграе зрялата Бондита. Освен това тя се срещна с най-известната боливудска звезда Салман Хан на снимачната площадка на „Bigg Boss“, за да популяризира шоуто си.

Аура също е запалена по танците. Тя изучава класическата танцова форма „Kathak“. Дебютира на сцена през 2017 г. Изпълнението й беше добре прието от публиката. Освен това, тя отправи съобщение за Деня на дъщерята чрез групов танц на церемонията по връчването на националната награда за 2017 г.

Повече за кариерата

Дала е множество интервюта. Интервюто й беше проведено от екипа на „Saas Bahu Aur Saazish“, което беше излъчено по новинарския канал на ABP през март 2020 г. Феновете й бяха запознати с ежедневието й. В допълнение, RJ Rachit я интервюира. Тя също е представена в India News и TV9 Gujarat.

На 22 март 2013 г. тя стана член на общността на YouTube. Към юли 2021 г. Aura имаше приблизително 86,9 хиляди абонати и 15 милиона гледания. Тя качва предимно кратки видеоклипове в канала си в YouTube. Първият й видеоклип беше танцово изпълнение и има 584 000 гледания към юли 2021 г.

Нейното видео с баща й има 3 милиона гледания. Тя също така сподели кратък влог от последния си снимачен ден за Barrister Babu. Ролята на Бонди като дете е към своя край и сериалът ще поеме в нова посока. Към момента на писане нейното прощално видео е получило 58 хиляди гледания.

Аура Бхатнагар Бадони Нетна стойност

Аура Бхатнагар изкарва добре от професията си. Тя печели приблизително 10K-20K INR (приблизително) на ден от ролята си в телевизионен сериал. Тя също така получава възнаграждение от YouTube и други социални медийни платформи. Ако говорим за нетната й стойност, тя се оценява на около 3-4 крори INR към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Всяка сутрин тя прави йога и упражнения у дома с майка си.
  • Аура обича да пече вкусни сладкиши и има голям интерес към готвенето.
  • В свободното си време тя обича да играе и да разхожда кучето си.
  • Тя основно отиде на живо в Instagram, за да взаимодейства с последователите си.
  • Тя яде любимата си храна при специални поводи, защото е кулинар.
  • Младата актриса е научила и пенджабския народен танц „Бхангра“.

Популярни Публикации