Нетизени обвиниха, че Джошуа Уезли е подстригвал приятелката си и го обвиняват, че е педофил

Джошуа Уезли, немски YouTuber и младежки пастор е изправен пред огромна реакция онлайн, след като видео в Instagram, в което той празнува 18-ия рожден ден на приятелката си, стана вирусно. Проповедникът каза в публикация в Instagram, че е имал връзка със сегашната си съпруга от 14-годишна възраст. Отказ от отговорност: Следният материал може да не е подходящ за всички читатели. Зрителите трябва да бъдат внимателни.

Нетизени сега твърдят, че той се е грижил за тийнейджъра и го е обвинил в п*дофилия. Wesely обяви в Instagram, че съпругата му най-накрая е на 18. Той каза, че сегашната му съпруга, Isabelle Wesely, е била най-добрата му приятелка от четири години. Въпреки че законовата възраст за съгласие в Германия е 14 години, много хора бяха шокирани да разберат, че тийнейджърът е бил подстригван. Потребителите на Twitter също посочиха, че третата годишнина на двойката е на 18 февруари 2020 г. Те се сгодиха на 19 декември 2020 г., едва месец след като тя навърши 18 години. Те планират да се оженят през август 2021 г.

На каква възраст е младежкият пастор Джошуа Уезли?

YouTuber не е разкрил възрастта си в интернет. Въпреки това, потребители на Reddit като GradSchoolDespair смятат, че пасторът е само на 24 години. Според блога на семейството му той е роден през 1998 г. Християнските младежки пастори често са възрастни, което придава доверие на обвиненията в п*дофилите. Джошуа Уезли има над 14 хиляди последователи в канала си в YouTube. Последното му видео беше публикувано преди три месеца.

 Джошуа Уезли

„2025 – Светът, поробен от вирус“, режисиран и изпълнен от Джошуа Уезли, е филм от 2021 г. за пандемията. Филмът описва едно мрачно бъдеще, в което всички продължават да носят маски заради ковид. Той също така спомена дългогодишната забрана за християнски събирания, наложена от комунистическия контрол на Земята. Според неговия профил в Instagram той е и вицепрезидент на приложението Lifelong. Според сайта това може да помогне на хората да открият потенциала за щастлив край във вашата любовна история.

Тъй като нетизените продължиха да обвиняват Уесли, че се грижи за юношата, което доведе до нейния избор да се омъжи, мнозина бяха възмутени. Някои хора разкриха своя опит с младите пастори, които се занимаваха с обгрижване и колко много от тях са изправени пред обвинения за непълнолетни. Wesele и съпругата му направиха профилите си в социалните медии частни в отговор на възмущението.

Популярни Публикации