Неща, които не знаете за Отавия Бусия

Отавия Бусия е италиански ММА боец, който стана известен, след като се омъжи за известния готвач Антъни Бурдейн.

Бързи факти за Отавия Бусия

Пълно име Отавия Бусия
Дата на раждане 11 юли 1978 г
Възраст 43 години
Височина/колко висок?
5 фута 5 инча
Професия Италиански ММА боец
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 1 милион долара

Сватба на Отавия Бусия

Бившата съпруга на Антъни Бурдейн е Отавия Бусия. На 20 април 2007 г. двойката се жени. Въпреки това, след девет години брак, те се разведоха през 2016 г. Професионалният им начин на живот беше катализаторът за развода им. Тя е необвързана и няма слухове да има връзка с някого. Антъни Бурдейн, бившият му съпруг, има едно дете от нея. Името й е Ариан Бурдейн.

  Антъни Бурдейн

Антъни БурдейнРомантика, любовен живот

Отавия и Антъни се запознаха чрез общ приятел Ерик Риперт. По това време тя работи като генерален мениджър на ресторант Geisha. Те се заинтересуваха един от друг и отидоха на първата си среща в пура бар. Тя каза пред MarriedtoChef.com, че са се срещали след края на нейната смяна. Те стояха до късно, пиеха бира и обсъждаха деня си на работа.

Отавия се възхищаваше на способността на Антъни да я изслушва, да се наслаждава на разговора й и да си спомня всичките си бизнес спомени. Имат много общи приятели, защото са работили в една и съща сфера. Те винаги имаха за какво да говорят. Влюбената двойка била лудо влюбена един в друг. Те дори направиха съвпадащи татуировки с нож на готвач.

Нейният начин на живот

Отавия винаги е била страстна и смела в живота си. Тя срещна и се влюби в ирландска група, докато учи стоматология в Италия. Тя ги обожаваше толкова много, че реши да се премести в Съединените щати. Отавия насочи вниманието си към ресторанта в Ню Йорк. Работила е в редица ресторанти и много й харесва.

Отавия работеше, дори когато беше бременна в 38-та седмица и правеше бебешкото си парти в ресторанта, докато имаше контракции. Решила да отиде на фитнес след раждането, за да влезе във форма. В този момент тя се влюбва и става обсебена от смесените бойни изкуства.

Нетна стойност на Отавия Бусия 2022

Нетното състояние на Отавия се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г. Нейната годишна заплата е приблизително 000. В момента тя е ММА боец ​​и експерт по джу-джицу. Тя също е телевизионна актриса, която се появи във филма No Reservations, който имаше успех в бокс офиса и спечели повече от 92 милиона долара по целия свят.

Нетна стойност на Антъни Бурдейн

Нетното състояние на Антъни Бурдейн се оценява на около 1,2 милиона долара. Той беше известен готвач, автор и режисьор на документални филми за пътувания. Той напусна колежа, за да преследва страстта си и по-късно се върна в Кулинарния институт на Америка, за да усъвършенства уменията си.

Антъни написа статията „Не яжте, преди да прочетете това“, която стана известна в цял свят. Той написа няколко книги, включително Kitchen: Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly и A Cook’s Tour: Global Adventures in Extreme Cuisines.

Любопитни факти

  1. Отавия е родена през 1978 г., което я прави на 41 години към 2019 г. Всяка година на 11 юли тя празнува рожден ден.
  2. Когато се омъжи за съпруга си Антъни, тя беше с 22 години по-млада.
  3. Дъщеря им Ариан отдаде почит на баща си на концерт няколко дни след смъртта му. Носеше и ботуша, който Антъни беше купил за нея.
  4. Антъни Бурдейн, бившият съпруг на Отавия, се самоуби на 8 юни 2018 г. на 61-годишна възраст в хотелската си стая във Франция.
  5. Покриваме по-голямата част от информацията на Ottavia Busia, защото е трудно да се намери в други уики сайтове.

Популярни Публикации