Неща, които не знаете за Никол Тафер

Никол Тафер е телевизионна риалити звезда от Съединените щати. Тя стана известна, след като се появи в риалити шоуто „Bar Rescue“. Тя е добре известна с това, че е съпруга на предприемача и телевизионна личност Джон Тафер.

Бързи факти

Пълно име Никол Тафер
Дата на раждане 16 февруари 1973 г
Възраст 48 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия телевизионна риалити звезда
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност N/A

Животът като двойка

Тя е втората му съпруга. На 4 април 2000 г. двойката се жени. Въпреки 19-годишната разлика във възрастта, двойката се радва на блажен съпружески живот заедно вече две десетилетия. На 5 април 2019 г. съпругът й сподели красива снимка от вечеря, на която празнуват 19-ата си годишнина от сватбата в ресторант в Лас Вегас.

Съпруга си

Пълното име на Джон Тафър е Джонатан Питър Тафър и той е най-известен като водещ на популярното риалити шоу „Bar Rescue“. На 7 ноември 1954 г. той е роден в бизнес семейство в Грейт Нек, Ню Йорк, САЩ.Той е натурализиран гражданин на Съединените щати. Джон е имал много успехи в своите бизнес начинания. Освен това е и писател. Освен това той е висок 6 фута 2 инча. Първата му съпруга не се споменава в неговото wiki. От предишния си брак има дъщеря.

 Никол Тафер

Никол Тафер

Бракът на нейната доведена дъщеря

Тя и съпругът й Джон нямат деца, но тя има доведена дъщеря. Името й е Саманта Тафер. Те имат силна връзка един с друг. Съпругът й се казва Коди Хенли и тя вече е омъжена.

Тя сподели прекрасна снимка на дъщеря си и съпруга й в деня на сватбата им на 13 септември 2015 г. и им пожела дълъг и щастлив брак. Саманта и Коди вече бяха благословени с момченце. На 21 май 2019 г. те посрещнаха първото си дете. Името му е Рет Ханли.

Слухове за смъртта

Тя се появява в няколко сезона на риалити шоуто „Bar Rescue“. Нейният герой беше много харесван от зрителите на шоуто. Но тя внезапно спря да се появява през 2013 г. и оттогава не се е появявала. След това възникна въпросът дали е още жива. Тогава се разчу, че е починала. По-късно двойката потвърди, че всичко е измама и тя е жива и здрава.

Ваканция с любимия й съпруг

Двойката никога не отлага да планира уикенд или ваканция на екзотични места. Те се наслаждават много на компанията си. Никол сподели няколко снимки от почивката им със съпруга си. Тя сподели снимка от почивката им в Париж, на която двамата бяха с черни рокли и се гушнаха.

Нетна стойност

Тя е съпруга на бизнесмен, така че нетната й стойност е огромна. Съпругът на Никол Тафър струва десет милиона долара към октомври 2022 г. Съпругът й притежава редица барове по света. Джон Тафер е главен изпълнителен директор на Taffer Dynamic Inc.

Той предоставя консултантски услуги за баровете, хотелиерството и ресторантьорството. Тя живее много охолен живот. Участва и в редица благотворителни програми. Никол обожава кучетата и има няколко от тях като домашни любимци в дома си. Тя използва платформи за социални медии като Twitter и Instagram.

Любопитни факти

  1. Тя е родена на 16 февруари 1973 г. в Ингълсайд, Тексас, САЩ.
  2. Нейната националност е американска.
  3. Тя има двама братя и сестри. Джо е името на по-малкия й брат, а името на по-голямата й сестра е неизвестно.

Популярни Публикации