Неса Барет заяви, че родителите й са се противопоставили на идеята за плановете й за кариера в Лос Анджелис

Като абитуриентка в гимназията Неса Барет създаде акаунт в TikTok със съучениците си за забавление. В рамките на една година тя имаше над 10 милиона последователи в мрежата. Преди да навърши 18 години, TikTok звездата вече е напуснала малкото си селце в Ню Джърси и се е преместила сама в Лос Анджелис. Родителите й, бащата Дрю Барет и майката Нез Барет, не бяха развълнувани от решението й да потърси кариера в Лос Анджелис.

Родителите на Неса Барет бяха недоволни от нейния избор на кариера

Барет твърди в интервю за Zachsang Show през 2021 г., че родителите й първоначално са били недоволни от избора й да отиде в Лос Анджелис. Влиятелната социална медия каза, че родителите й са й казали, че не може да се справи с музикалния бизнес в града. Въпреки това, тя опровергава родителите си и получава апартамента и колата си на 17-годишна възраст. Когато майка й наблюдава упоритата работа и отдадеността на Барет към нейната музика и кариера, тя се извинява, че я е подценила. Барет каза на Elite през 2020 г., че майка й наистина я подкрепя и донякъде изпитва страхопочитание. Тя каза, че майка й никога не е мечтала, че ще може да напусне дома си и да живее сама.

Тя е напълно изненадана. Вече два пъти я извозвах със самолет и тя видя снимките на музикалния ми видеоклип и ме видя в студиото, разказа тя. Тя просто е много щастлива, че успях да преследвам стремежите си. Неса Барет

Неса Барет се стреми да бъде музикант.

Барет, който е роден в музикално семейство, винаги е искал да работи в музикалния бизнес. Баща й произвеждаше музика в домашното си музикално студио. Родителите й също й купиха малко студио за играчки за първата й Коледа. На четиригодишна възраст вокалистката записва първата си песен в студио. Още в детската градина тя пишеше песни в тетрадките си и пееше припевки.

Барет беше отгледана в Галоуей от майка си, когато родителите й се разделиха, и тя се бореше да се впише. Като начало тя беше пуерториканка в квартал на богати бели. Барет вярваше, че тя е единственото латиноамериканско дете в нейното училище, откакто деляше апартамент със самотна майка. Тя закачливо туитна за детските си дни през февруари 2021 г., като написа: „Не знам как иначе да опиша детството си, освен че имам майка Телец и баща Овен“. Почивай в мир.

 Неса Барет

Барет има силна връзка с майка си. В нейния „Die First“ тя показа видеоклип от детството на себе си и майка си. Тя посвети песента на майка си и я озаглави „Плаках, докато правех това“. Тази песен е посветена на майка ми. Когато чуете тази песен, помислете за семейството си. TikToker дори има татуировка на майка си от вътрешната страна на дясната си ръка. Обичах те в най-мрачния ти момент, пише мастилото. Майка й също има татуировка на същото място, която казва нещо, което й напомня за Барет.

Популярни Публикации