Неса Барет разкри, че тя и Джейдън Хослър са се разделили по време на разговора Нейният татко подкаст

Светът полудя, когато Неса Барет и Джейдън Хослър се разделиха миналата година. Неса Барет обаче изчисти въздуха в скорошно интервю за подкаста Call Her Daddy, като предостави своята страна на историята по отношение на цялата катастрофа с раздялата. По време на разговора тя обсъди колко труден е въпросът с различни страни на всяка приказка. Американската певица също така обсъди как тяхното приятелство е станало по-силно с издаването на La Di Die. Тя заяви:

Не беше нищо подло. Имах чувството, че просто оставих емоциите си да ме вземат, което не беше идеалният момент. Но не съжалявам.Бих направила всичко навремето, за да проработи, казва Неса Барет за сътресенията при раздялата си.

По време на подкаст разговора Неса Барет изрази желанието си връзката да успее. Тя също така спомена, че нейното гранично разстройство на личността се появи, тъй като прекара толкова много време с бившия си приятел Хослер. Тя заяви:

Умът ми се залепи за Джейдън. В този момент бих направил всичко, за да проработи.

Неса Барет също обсъди сътресенията, настъпили с връзката, като каза:

Много ме ядоса, тъй като вярвах, че прави нещо, което ще ме направи щастлива в момента. В същото време целият свят ме наричаше мръсница, кучка с нож в гърба, подскачащ приятел и разбивач на дома. Беше доста досадно.

  Неса Барет

По време на подкаста тя каза, че не съжалява за взаимодействието си с Джейдън, тъй като някои от тях са били доста страхотни. Накрая тя завърши с думите:

Това беше ситуацията между нас и света, която стана трудна, когато и двамата преминавахме през лични борби.

В отговор на твърденията за изневяра Неса Барет каза, че не вярва, че Джейдън й е изневерил физически. Тя заяви:

И не го обвинявам за нищо, тъй като не бях най-добрият човек във връзката по онова време, защото ме болеше толкова много.

Неса Барет обсъди как разбира, че хората искат внимание от другите, когато не го получават от човека, с когото са.

Проблемната връзка на Джейдън Хослър и Неса Барет.

Романтичните спекулации на двойката започнаха с издаването на техния сингъл La Di Die през февруари 2021 г. След издаването на песента двойката беше видяна навън из града, понякога обядвайки, понякога просто вървейки ръка за ръка. Джейдън в крайна сметка призна за връзката им в радио изява няколко месеца по-късно, през юни 2021 г. Тогава той каза:

Тогава, като гадже, аз съм наистина доволен и благодарен, че съм нейно гадже.

Проблемът във връзката започна, когато бившият на Джейдън, Мадс Луис, твърди във вече изтрито видео в TikTok, че Неса Барет му е отнела Джейдън. След като бяха наречени разбивач на дома, двойката избра да запази връзката си в тайна. Джейдън и Неса обаче бяха снимани да се хранят навън в Лос Анджелис скоро след инцидента. Всичко изглеждаше наред с двойката, тъй като те често бяха засичани да стават интимни във видеоклипове в TikTok и Instagram. Двойката също показа съвпадащите си татуировки, 3 и ангел.

  Неса Барет

В същото време в интервю за The Zach Sang Show през юли 2021 г. Хослер заяви:

Много се радвам, пич. Тя ме вдъхновява да бъда по-добър човек. Не вярвам, че можете да поискате повече.

По-късно, след като си размениха поздрави за рождения ден и показаха подкрепа един към друг в социалните медии, двойката заживяха заедно в началото на 2022 г. По време на интервю Неса потвърди тази информация. Едновременно с това двамата често са наблюдавани да произвеждат TikToks заедно. Въпреки това, съобщенията за раздялата на двойката започнаха да се разпространяват през април 2022 г. След спекулациите, двойката направи публично раздялата си, като я обяви онлайн. Те казаха в съвместно изявление:

Миналия месец се разделихме, за да се концентрираме върху нашите индивидуални професии и психично здраве, казаха те. Моля, не изпращайте отрова и не правете предположения. Предпочитаме да лекуваме дискретно и се надяваме, че всички можете да уважите това. Ние обожаваме всеки един от вас.

Двойката също така твърди, че разводът им е бил спокоен и че все още са в добри отношения.

Популярни Публикации