Неочакваната смърт на майката на Кори Цимер

Пусни Zimmer стана известна като дъщеря на Майк Зимър, старши треньор на Минесота Викингс от Националната футболна лига. Изпълнителен директор на Фондация Майк Зимър е Кори.

Бързи факти

Пълно име Пусни Zimmer
Първо име Бягай
Фамилия Цимер
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Майк Зимър
Баща професия Треньор по американски футбол
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Лой Уайт
братя и сестри Адам Зимър
Женен Дата 25 юни 2017 г

Кога Майк Зимър стана старши треньор?

След две десетилетия в НФЛ той беше назначен за главен треньор на Минесота Викингс. Неговата треньорска кариера в НФЛ започва през 1994 г., когато е нает като треньор на защитниците на Далас Каубойс. През 2000 г. е назначен за координатор на отбраната. По-късно, през 2007 г., той е нает като координатор по защита на Атланта Фалкън. След една година той се присъединява към Синсинати Бенгалс като координатор на защитата, пост, който поддържа до 2013 г. През 2014 г. той е назначен за главен треньор на Минесота Викингс.

Тя тръгна по пътеката със съпруга си.

Съпругата й Лой Уайт е любовта на живота й. Двойката се среща от 2012 г. На 22 юли 2012 г. Лой обяви състоянието на връзката си на страницата си във Facebook. На 25 юни 2017 г. те слязоха по пътеката. Съпрузите скоро ще станат родители на синове близнаци. Кори сподели видео във Facebook, в което изрази радостта си пред баща си и му подари тениска с надпис: Най-добрите бащи са издигнати до дядо.  Пусни Zimmer

Corri Zimmer (Източник: Google)

По отношение на нейния съпруг

Лой получава магистърска степен по маркетинг от Тексаския технически университет. Според страницата му във Facebook той е спортен агент, който е специализиран в маркетинга и представителството на спортисти и артисти. Той е президент на Higher Inc., компания, която улавя стремежа и ентусиазма на спортисти и знаменитости през целия им живот.

Какво събра родителите й?

Майк и Вики, нейните родители, се запознават в Държавния университет Уебър през 1980 г. Вики играе балет и по това време е обявена за Мис Уебър Щат. Те се влюбиха веднага след срещата и скоро след това се ожениха. Те бяха щастливо женени 27 години.

Ненавременната смърт на майка й

След като майка й, Вики Цимер, почина неочаквано, семейството претърпя тъжна загуба. Тя почина през октомври 2009 г. на 50-годишна възраст. Според източника тя е починала в резултат на естествена смърт. В нейна чест и възпоменание е създадена фондацията на Майк Зимър.

Благословен с двама братя и сестри

Кори има двама братя и сестри: брат Адам и сестра Марки. Адам следва стъпките на баща си. Бил е помощник-треньор на защитниците на Синсинати Бенгалс и помощник-треньор на защитниците на Канзас Сити Чийфс и Ню Орлиънс Сейнтс, преди да стане координатор на защитниците на Минесота Викингс и треньор на защитниците.

  Бягай Зимер

Corri Zimmer (Източник: Google)

Текущото състояние на връзката на Майк Зимър

В момента Майк се вижда с 38-годишния фитнес модел Катарина Елизабет, според съобщенията. Двойката често се вижда заедно, прекарвайки качествено време заедно. Катарина популяризира Vikings в своите акаунти в социалните медии. Катарина работи във Frandsen Bank & Trust като вицепрезидент. Преди Катарина той имаше връзка с Тина Глас.

Нетна стойност

Действителните печалби на Corri не се разкриват. Към момента имаме печалбите на Майк, които са събрали изключителна сума от неговата треньорска кариера. Нетното му състояние е 12 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации