Nej- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Недж вокалист е френски модел, автор на песни, R&B певица и поп певица, която си сътрудничи с много лейбъли. Много млади изгряващи певци, които правят своя дебют в бизнеса, се вглеждат в нея. Г-жа Недж се справи много добре в певческата си кариера през последните години.

Бързи факти

Пълно истинско име Не '
Възраст (към 2022 г.) 28 години
Популярни за Пеене, автор на песни и музикален артист
Дата на раждане 30 юни 1994 г
образование Завършвам
Професия певица
Училище Частно училище
Сегашен адрес Франция
Място на раждане Тулуза, Франция
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност 5 милиона щатски долара
Националност Френски
Етническа принадлежност арабско-френски
Езици Френски
Зодия Рак
Религия ислям
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Nej възраст и ранен живот

Тя е родена във френския град Тулуза. На 30 юни 1994 г , тя празнуваше рождения си ден. Тя не е дала нито една информация за ранния си живот или училище. Откакто стана известна преди няколко години, тази френска певица не е давала интервюта, в които да се разкрият факти за нейното детство и училище. Ако някога се появи в интервю на живо, със сигурност ще предложим факти за нейното възпитание и образователни степени на нейните последователи.

Височина и тегло на Недж

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Nej е висок 5 фута 5 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Не

Nej Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Nej? Недж печели много пари от няколкото си източника на доходи. Тя печели пари чрез пеене и моделиране. Тя печели повече от 0 000 USD всеки месец само от своя акаунт в Spotify.
Към момента, ако трябва да разкрием прогнозираното нетно състояние на този известен френски поп певец, можем ясно да кажем, че то е близо 5 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Певческата кариера на Nej започва през 2016 г. с издаването на нейния първи пробивен сингъл My Love. През 2016 г. нейният сингъл My Love оглави френските хип-хоп класации. Тя направи соловия си дебют, без да работи с известни френски певци.

От 2016 г. този вокалист на песента My Love е публикувал повече от четири албума. В момента тя е подписана с мароканския независим лейбъл Nouvelle École. Тя също така е имала възможността да си сътрудничи с артисти като Volts Face, S.Pri Noir, Mister You, Jarod и Still Fresh. Тя направи няколко музикални турнета по време на кариерата си, докато се изкачваше до звездата. Посещението й в Алжир през лятото на 2017 г. беше огромен успех.

Недж съпруг и брак

Кой е съпругът на Недж? Може да се шокирате да научите, че певецът Nej е в щастлива връзка с изпълнителката Yamine Right. Не е известно дали е омъжена или не за г-н Ямин. Но това, което знаем за нея от различни източници е, че тя и Ямин се сдобиха с първото си дете през юни 2021 г. Поп изпълнителката обаче пази в тайна раждането на момче или момиче от феновете си.

Ако говорим за нейния съпруг, Ямин Райт има 394 хиляди последователи в своя акаунт в Instagram. Освен това пее и е изпълнил няколко популярни френски мелодии. На своя сайт Spotify Yamine има 806253 месечни слушатели. Ще предоставим актуална информация, когато и двамата започнат да се срещат.

Популярни Публикации