Neemias Queta- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Нехемия Кета е обещаващ млад португалски баскетболист. Член на мъжкия баскетболен отбор на щата Юта, който участва в конференцията Mountain West. Queta реши да пропусне последната си година, за да влезе в драфта на NBA през 2021 г. През 2021 г. тя спечели място в All-Mountian West All-Favorite Team. Той също взе златния медал на Европейското първенство на FIBA ​​U20 в Испания миналото лято.

Бързи факти

Пълно име: Нехемия Кета
Дата на раждане: 13 юли 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Рак
Пол: Мъжки
Професия: баскетболен играч
Държава: Португалия
Височина: 7 фута 0 инча (2,13 м)
Родно място Барейро
Националност португалски
Етническа принадлежност Гвинейски
Религия Кристиян
образование Държавен университет на Юта
баща Мика Куета
Майка Данеуба Куета

Биография на Нехемия Куета

Нехемия Кета е роден в Барейро, Португалия. Той току-що навърши големите 22. Той е едно от двете деца на Мика и Данеуба Куета. Това дете е родено от гвинейски родители, и двамата от Португалия. Доколкото знам, тя е много по-възрастна от него. След като завършва гимназия, Neemias се записва в държавния университет на Юта и е член на баскетболния отбор.

 Нехемия Кета действа

Нехемия КетаВисочина и тегло

Нехемия Кета е висок 7 фута и тежи приблизително 112 килограма, което го прави един от най-големите мъже в света. Косата и очите му също са тъмни и го карат да изглежда като филмова звезда. Освен това няма налична информация за неговите физически характеристики.

кариера

Neemias започва да се занимава с баскетбол на 10-годишна възраст. Той играе за юношеския отбор на Berreirense преди неговия старши отбор. Тъй като сестра му играеше баскетбол, той също. Куета не е казала нищо за гимназията. Той избра Юта Стейт пред Тексас Тех и Крейтън през август 2018 г. Крейг Смит беше помощник-треньор на Куета по това време. На 19 ноември 2018 г. той вкара 24 точки, имаше 9 асистенции и 5 блокади срещу Сейнт Мери. Neemias беше първокурсник и защитен играч на годината. Той пропусна втория си сезон поради контузия в коляното. Втори отбор All-Mountain West и Mountain West Defensive Team. Neemias искаше да бъде избран през 2021 г. Участието му в проекта за NBA с Jalen Wilson и MJ Walker не беше обявено до март следващата година.

Neemias също е представлявал страната си в чужбина. Той представлява Португалия на 2017 FIBA ​​Europe Under-18 Division B. 10,2 точки, 8,6 асистенции, 1,2 блокади на мач в осем мача. Queta беше избран за 2018 FIBA ​​Europe Under-20 Championship Division B. 14.1 точки, 10.3 борби (2.9 процента блокове) и 10.3 асистенции на мач. Отборът на Neemias спечели 2019 FIBA ​​U20 European Championship Division B. Спортистът се оттегли от мача за шампионата поради травма на лявото коляно. Куета отбеляза средно 14,3 точки, 11,0 борби и 2 блокади на мач от All-Star Five.

Nehemiah Queta Нетна стойност

NCAA забранява на колегиалните спортисти да получават каквато и да е компенсация за игра за тяхното училище. Queta също започва в професионалния си живот. Със сигурност щеше да направи цяло състояние през следващите дни. Има редица експерти, които смятат, че той ще бъде избран в първия кръг на Драфта на НБА.

 Нехемия Куета нетна стойност

Нехемия Кета

Нехемия Куета Гадже, Запознанства

Той португалски баскетболист, избягва да обсъжда личния си живот публично. Статусът на връзката на играча е неизвестен в този момент. Може да е необвързан, във връзка или женен.

Популярни Публикации