Нед Прайс- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера

Едуард Прайс е американски политически съветник и бивш офицер от разузнаването, който служи като говорител на Държавния департамент на САЩ от 2021 г. От 2006 г. до 2017 г. той работи за Централното разузнавателно управление (ЦРУ). Научете повече за Нед Прайс Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Запознанства, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име Нед Прайс
Псевдоним Надолу
Известен като Политически съветник
Рождена дата 22 ноември 1982 г
Възраст 38 години
Хороскоп Водолей
Родно място Далас, Тексас
Бащино име Мартин Луис Прайс
Майчино име Елизабет Сара Регер
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
образование N/A
приятелка Ричард Хъдок
Съпруг N/A
Нетна стойност 2 милиона долара

Нед Прайс Възраст и ранен живот

Нед Прайс е роден в Далас, Тексас, на 22 ноември 1982 г . Мартин Луис Прайс и Елизабет Сара Регер са имената на родителите му. Нед Прайс получава бакалавърска и магистърска степен от два от най-добрите университети в света, Джорджтаунския университет и Харвардския университет.

Впоследствие той напуска Джорджтаун със степен по международни отношения. Освен това той има магистърска степен по публична администрация от Училището по управление на Кенеди към Харвардския университет.Височина и тегло на Нед Прайс

Нед Прайс е висок 5 фута 9 инча (177 см). и тежи под 50 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма повече информация относно измерването на тялото му.

  Нед Прайс

Нед Прайс (Източник: Instagram)

Нетна стойност на Нед Прайс 2022 г

Колко е нетната стойност на Нед Прайс? Към октомври 2022 г , Нетното състояние на Нед Прайс е повече от 2 милиона долара. Средното годишно заплащане на служителите на Държавния департамент на САЩ беше 104 хиляди долара . В резултат на това заплатата му може да е същата.

кариера

В началото на кариерата си Прайс работи като анализатор в разузнаването. Той даде приоритет на идентифицирането и предотвратяването на терористични удари срещу Съединените щати и техните интереси. Прайс беше представен в списание Mother Jones през 2013 г., защитавайки финансирането на ЦРУ за изследване на глобалното затопляне пред лицето на натиска от видни републикански скептици по отношение на изменението на климата в Конгреса. По-късно в кариерата си в ЦРУ той е изпратен в Съвета за национална сигурност като говорител и специален асистент на президента Барак Обама. В книгата си от 2018 г., West Wingers: Stories from the Dream Chasers, Change Makers, and Hope Creators Inside the Obama White House, Прайс разказва опита си от работата при президента Обама.

Едуард Нед Прайс подаде оставка от ЦРУ, вместо да служи в администрацията на Тръмп. Прайс изрази нарастващи притеснения относно Доналд Тръмп в авторска статия във Washington Post от февруари 2017 г. Прайс казва, че е загрижен за номинацията на Джаред Кушнър и продължаващото притежание на разрешение за сигурност. Той каза, че разрешението му за сигурност е щяло да бъде отменено, ако е бил обвинен в част от дейностите на Кушнер.

Нед Прайс Гадже и запознанства

С кого се среща Нед Прайс? Към 2021 г. говорителят на NBC News Ричард Хъдок беше потенциален претендент за съпругата на Нед Прайс. Те започнаха да излизат преди 2017 г. и по това време все още бяха силни. Оттогава двойката се появява на много партита и събития заедно.

По-късно двойката се появи на 6-ите годишни награди за жени в журналистиката във Вашингтон. Те се снимаха с Лиза Плуто и Лорън Пратапас.

Популярни Публикации