Ндамуконг Сух и Катя Сух вдигнаха сватба в пандемичен стил

Ндамуконг Сух и съпругата му Катя Сух , са женени откакто са били в колежа. Те обаче винаги са пазили връзката си в тайна. Тяхната сватба не беше изключение. Двойката се ожени на частна церемония, на която присъстваха само техният свещеник и видеооператор.

Сватбата в пандемичен стил на Ндамуконг Сух и съпругата му Катя Сух

Ндамуконг и Катя се ожениха на 23 май 2020 г., в разгара на епидемията. Те се ожениха нетрадиционно, за да осигурят сигурността на всички, включително тяхната собствена. В техния едноминутен сватбен филм те пристигат в New Sonic Community Church с техния мерцедес. За случая те избраха да не носят сложни дрехи. Вместо това те се обличаха в подобни спортни панталони и суичъри. Тя обаче малко се отклони от традицията, като облече бял спортен панталон и суичър със златни мотиви.

 Ндамуконг СухНдамуконг носеше лилаво облекло с бели шарки. За да завършат ансамбъла си за важния ден, те обуха подобни обувки. След това филмът ги прекъсва, застанали един срещу друг, а техният свещеник провежда церемонията. Но всъщност не бяха сами. На стойка пред тях имаше телефон. Чрез Zoom техни близки приятели и роднини успяха да присъстват. Клетвите им бяха кратки и по същество, поне във видео версията. Катя, ти си най-голямата ми любимка. Отдавна това е страхотно преживяване в съвместния живот, промърмори той на съпругата си, която се съгласи с разплакано лице. „Ндамуконг, ти си най-добрият ми приятел“, отбеляза Катя, когато й дойде времето. Аз също се заричам да бъда до теб. След това те проведоха определени церемонии и сватбата им приключи. Видеото завършва с това, че младоженците позират пред автомобила си след церемонията.

 Ндамуконг Сух

Семеен живот на Ндамуконг Сух и Катя Сух

Ндамуконг първоначално се срещна със съпругата си през 2009 г. в университета на Небраска. Връзката им започна като приятелство и едва по-късно прерасна в нещо повече. Те са израснали заедно, според Катя. Те заживяха заедно през 2018 г. и след това нещата се развиха бързо. Двамата се сгодиха през пролетта на 2019 г., а след това имаше и сватбата, която тя описа като не толкова традиционна COVID сватба със спортни панталони и качулка Zoom call.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Катя Сух (@itskatyasuh)

Те чувстваха, че интимната им сватба само с най-близките им приятели е завъртяла всичко, каза тя пред People през декември 2020 г. До декември същата година те очакваха първото си дете. Играчът от NFL и съпругата му отново избраха дигитален метод, за да уведомят близките си, че очакват близнаци. Те изпратиха колети, включително тениски с отпечатано съобщение на близнаците, до техните родители и роднини. След това ги помолиха да ги отворят във FaceTime, за да могат да наблюдават емоциите си.

Кингстън и Кари, техните деца, се родиха на 23 март 2021 г. Месец след като пристигнаха, тя ги описа като ДВА от най-добрите подаръци, които някога е получавала. Те се сдобиха с първото си дете преди първата си годишнина. И двамата бяха доволни от това как животът им е започнал заедно, както заявиха в публикациите за първата си годишнина.

Популярни Публикации