NCIS: Hawai’i скоро ще бъде пуснат по CBS

NCIS: Хавай сезон 2 ще направи премиера с първия епизод по CBS в понеделник, 19 септември 2022 г., от 22:00 ч. ЕТ. Това е четвъртият епизод от поредицата NCIS. Сериалът е написан и създаден от Кристофър Силбър, Мат Босак и Ян Наш. Заедно с Лари Тенг те бяха и изпълнителни продуценти на спин-оф сериала. Според докладите много вълнуващо кросоувър събитие очаква публиката, тъй като CBS се готви да излъчи едновременно дебютните епизоди както на NCIS сезон 20, така и на NCIS: Hawai'i сезон 2, като членовете на актьорския състав на двата сериала участват в драматично издирване на убиеца нарушител.

След разкриването на тийзъра за дебютното кросоувър събитие, обществеността кипи от нетърпение да види как ще се развие епизод 1 на NCIS: Hawai'i сезон 2, особено след като сезон 1 на спин-оф сериала завърши на толкова висока нота . И така, без повече шум, нека да започнем и да научим всичко, което трябва да знаете за първия епизод на NCIS: Hawai’i сезон 2, преди да бъде излъчен по CBS. Дългоочакваната премиера на сезон 2 на NCIS: Hawai’i ще бъде излъчена по CBS в понеделник, 19 септември 2022 г. Програмата ще бъде излъчена в 22:00 часа. ЕТ.

 NCIS ХавайДилемата на затворниците е заглавието на началния епизод на сезон 2. Предстоящият епизод е написан съвместно от Кристофър Силбър и Ян Наш и е режисиран от Тим ​​Андрю. Епизодът ще завърши кросоувър събитието, което започна с епизод 1 на сезон 20 на NCIS. Уилмър Валдерама ще играе Ник Торес, а Катрина Лоу ще играе Джесика Найт от NCIS.

Какво е официалното резюме за епизод 1 от сезон 2 на сериала?

Официалното описание на началния епизод на втория сезон на сериала, Дилемата на затворниците, гласи:

Отрядът на Тенант, заедно с агентите на NCIS Ник Торес и Джесика Найт, проследяват Гарвана до Оаху и научават за намеренията му да атакува най-великата международна бойна практика в света.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NCIS: Hawai’i (@ncishawaiicbs)

Както изглежда, публиката е за едно вълнуващо и вълнуващо пътуване.

Какво мислите за трейлъра за кросоувър премиерното събитие?

Вижте трейлъра за съвместното представяне на NCIS & NCIS: Hawai’i по-долу. Тийзърът на кръстосаното събитие дразни зрителя с някои завладяващи погледи към това, което предстои в епизод 1 от сезон 2 на сериала; изглежда визуално вълнуващ и завладяващ набор от събития.

 NCIS Хавай

Кой ще се появи в сезон 2 на сериала?

Ванеса Лачи като Джейн Тенант, Ноа Милс като Джеси Буун, Алекс Тарант като Кай Холман, Ясмин Ал-Бустами като Луси Тара, Тори Андерсън като Кейт Уислър, Джейсън Антун като Ърни Малик, Киан Талан като Алекс Тенант и няколко допълнителни актьори участва в сезон 2 на спин-оф сериала на CBS. Не пропускайте премиерата на NCIS: Hawai’i Сезон 2 по CBS в понеделник, 19 септември 2022 г., от 22:00 ч. ЕТ.

Популярни Публикации