Назанин Кавари- Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Не познавам Кавари е добре известен румънско-американски YouTuber за красота и мода в Съединените щати. Nazanin Kavari е YouTuber, която е добре известна със своите канали „Nazanin Kavari“ и „Kavari Vlogs“. Научете всичко за Назанин Кавари Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Не познавам Кавари
Дата на раждане: 07 декември 1998 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star, Vlogger
Държава: Румъния
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Квамел Уейд
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-26-38
Националност румънски
Братя и сестри две (брат: Амир и сестра: Ясмин)
деца един (те са: Kavon)

Не знам биографията на Кавари

Не познавам Кавари беше на 7 декември 1998 г. Кавари е роден в Румъния, но има персийски произход. В момента тя е на 22 години и е родена под знака на Стрелец. Семейството й се премества в Съединените американски щати, когато тя е на три години. Тя говори двуезично на персийски и английски. Амир е по-големият брат на Кавери, а Ясмин е по-голямата сестра на Кавери. Освен това сестрите си сътрудничат в акаунт в Instagram, наречен „@KavariBeauty“.

На 6 юни 2017 г. тя завършва „Olentangy High School“ в Охайо, където играе лакрос за своя училищен отбор. Тя обича рап музиката, като Schoolboy Q и Kanye West са нейните любими рапъри. Освен това тя притежава куче на име „Пепси“ и котка на име „Нала“.Височина и тегло

Кавари изглежда висок и слаб, със завидна фигура. Назанин е висок 5’6″ и тежи приблизително 62 кг. Тя има съблазнителна форма на тялото, която измерва 34-26-38 инча. Освен това тя носи размер обувки 7,5 (САЩ) и размер сутиен 34D. Тя има прекрасни кафяви очи и тъмнокафява коса.

кариера

На 9 септември 2012 г., докато е още в гимназията, Назанин стартира своя канал в YouTube. Тя пусна първия си видеоклип, озаглавен „Моята рутинна грижа за косата+съвети (дебела, къдрава коса)“ на 11 март 2013 г. В резултат на това видеото събра хиляди гледания, което й даде смелостта да продължи да публикува видеоклипове за предложения за красота . На 3 ноември 2016 г. Кавари похвали своята публика, наречена „Kavari Krew“, за това, че е помогнала на канала й да надмине голям крайъгълен камък, като получи над 500 000 абонати.

Това стана възможно благодарение на нейните филми, като „Get Ready With Me Prom 2016“, който беше публикуван на 26 април 2016 г. и стана първият видеоклип на нейния канал, надхвърлил милион гледания. През януари 2018 г. нейният канал премина над 913 000 абонати и си проправя път към милион.

В резултат на това нейният успех се дължи основно на откровената й оценка на наличните козметични продукти и нейните лесни за следване предложения. Няколко нейни видеоклипа, включително „Get Ready With Me| Nazaninxox, „What Guys REALLY Think ft. Kris London!“ и „My Haircare Routine Tips + Secrets“ са събрали над 1,5 милиона гледания.

Освен това нейният огромен успех я накара да стане партньор на „StyleHaul“. Тя е присъствала на множество „BeautyCons“ и е широко смятана за един от най-влиятелните бюти влогъри от персийски произход. Освен това, тя е член на актьорския състав на сериала на YouTube „Sheltered“ (2017–настояще).

Не знам нетната стойност на Кавари през 2022 г

Като плодовита личност в социалните медии, тя се е утвърдила като основен персиец в индустрията. Освен това Кавари е натрупала по-голямата част от богатството си чрез канала си в YouTube, одобрения на марката и рекламиране в каналите си в социалните медии. Нетното състояние на Назанин Кавери е около 2 милиона долара към 2022 г.

Не знам Кавари съпруг и брак

Що се отнася до личния живот на Назанин, тя започва да се среща с Куамел Уейд, известен още като Мел диджеят през януари 2017 г. Най-често той е виждан в нейния видеоклип за етикета на гаджето. Двойката се ожени на 29 март 2019 г. Освен това те посрещнаха син на име Кавон през март 2020 г. И двамата непрекъснато публикуват и актуализират информация за ежедневието си.

Популярни Публикации