Nayte English- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, нетна стойност, височина, кариера

Найте Олукоя е видна личност и състезател в телевизионни риалити програми. Той е американският победител от сезон 18 на The Bachelorette. Той спечели тази програма, след като беше избран от ергената Мишел Йънг от сезон 18.

Бързи факти

Рождено име Бабатунде Найте Олукоя
Име Найте Олукоя
Псевдоним Найте
Дата на раждане 9 юли 199 г
Възраст (към 2022 г.) на 27 години.
Популярни за Winning The Bachelorette (американски сезон 18)
език Английски
Училище Местна гимназия в родния град
университет Източен Вашингтонски университет
образование Бакалавърска степен по бизнес администрация с второстепенна степен по африканистика.
Професия Изпълнителен директор на акаунта
Зодия Рак
Националност американски
Етническа принадлежност нигерийско-шведски
Място на раждане Манитоба, Канада.
Сегашен адрес Остин, Тексас
Нетна стойност 0k USD
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6'0″
Тегло (прибл.) В килограми: 86 кг

Найте Олукоя Възраст и ранен живот

Найте Олукоя е роден в Манитоба, Канада на 9 юли 1994 г. Сега той живее в Остин, Тексас, със семейството си. Найте Олукоя е родена със смесено потекло. Що се отнася до образованието му, той го е разкрил в Linkedin. Той каза свободно, че е посещавал Университета на Източен Вашингтон от 2014 до 2019 г. Олукоя е получил бакалавърска степен по бизнес администрация от тази институция. Той също така е Apple Master Certified Professional.

Височина и тегло на Найте Олукоя

Найте Олукоя е висока 6 фута 0 инча . Тежи приблизително 86 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Найте Олукоя

Нетната стойност на Nayte Olukoya

Колко е нетната стойност на Nayte Olukoya? Nayte е имал много частна работа и е натрупал значително заплащане за усилията си. Твърди се, че Nayte Olukoya има нетна стойност от 0 000 USD.

кариера

Според страницата му в Linkedin Nayte има повече от десет години доброволен опит като болногледач в Oberling House Incorporated, където е помагал на клиенти с храненето и приготвянето на храна. Той се присъединява към AT&T като търговски представител през 2015 г. и работи за тях в продължение на три години като конкурентен продавач, базиран на комисионни.

Работил е като барман в района на Спокейн, Вашингтон през 2018 г. От 2019 г. до 2021 г. той е работил за корпоративната фирма Indeed.com, първоначално като ръководител на акаунти, а впоследствие като старши ръководител на акаунти. Сега той получава голяма заплата като ръководител на акаунти за компания, наречена DISCO в Остин, Тексас, САЩ.

Найте Олукоя Гадже и запознанства

С кого се среща Найте Олукоя? Nayte беше необвързан, когато се появи в първия епизод на The Bachelorette (американски сезон 18). След това той започна да се среща с ергената на шоуто, г-ца Мишел Йънг. Мишел, която работи като учител в начално училище, в момента има 774 хиляди последователи в Instagram.

Те се свързаха чрез риалити програмата, която помогна на Nayte Olukoya да спечели сърцето на Michelle Young. И двамата се сгодиха, след като Мишел избра Найт пред Брандън Джоунс, който беше обявен за първи подгласник на шоуто. Въпреки това, повече от шест месеца след годежа им, те решиха да се разведат на 16 юни 2022 г. Феновете все още очакват, че ще работят заедно отново.

Популярни Публикации