Nayeon от TWICE стана първата K-pop звезда, която успя да влезе в Топ 10 на Billboard 200

Nayeon от TWICE прави вълни с първия си солов албум IM NAYEON! На 3 юли 2022 г. Billboard съобщи, че соловият албум на Nayeon дебютира под номер седем в техния престижен списък Топ 200 албума. Това прави члена на TWICE първият K-pop солист в историята, който попада в топ десет на Billboard 200. Всъщност тя е първата корейска солистка, попаднала в Billboard 200 от 13 години насам, след BoA на BoA (English Ver.) през 2009 г.

Важно е да се отбележи, че TWICE вече достигнаха два пъти в топ 10 на Billboard 200 като група, което я прави първата и единствена K-pop женска група досега с два топ 10 албума. Въпросните два албума са новият мини-албум на TWICE, Taste of Love, който дебютира на #6 място в неговия прочут списък с Топ 200 албума през същата година, и третият му студиен албум, Formula of Love: O+T=3, който дебютира на #3 в същата класация.

Nayeon от TWICE дебютира под номер едно в списъка с най-добри продажби на албуми.

Личните постижения на поп певицата не спират дотук. Албумът беше най-продаваният албум в Съединените щати за седмицата, дебютирайки под номер едно в списъка с най-добри продажби на албуми на Billboard на 9 юли 2022 г. Според официалните данни на Luminate албумът е продал 57 000 еквивалентни албумни единици за седмицата на юни 30, 2022 г. Найон

Общият резултат на албума е съставен от 52 000 конвенционални продажби на албуми и 4 000 стрийминг еквивалентни албумни единици (SEA), което води до 6,56 милиона аудиопотока при поискване през седмицата. ПОП! (заглавна мелодия), NO PROBLEM (съдържа Felix на Stray Kids), COUNTDOWN (с участието на Wonstein), CANDYFLOSS, ALL OR NOTHING, HAPPY BIRTHDAY TO YOU и SUNSET ще бъдат пуснати на 24 юни 2022 г.

Каква е историята зад първия албум на TWICE Nayeon IM NAYEON?

Тя издаде своя солов дебютен албум, Pop!, на 24 юни 2022 г., придружен от музикален видеоклип към заглавната песен. ПОП! е динамична песен с енергична мелодия и различни звуци на инструменти, която е израз на личността на члена на TWICE. Нейният глас и ободряващата яркост на песента са подчертани. Текстът е за спукване на разширяващото се сърце на другия човек, което се е разширило като балон. Членът на TWICE обсъжда подготовката за соло албума си в специално видео, публикувано на официалната страница на JYP Entertainment в YouTube.

 Найон

Найон

Тя каза във видеото:

„Да направиш всичко възможно за соловия си албум също е отлично за TWICE и тази фантастична енергия може да се разпространи“, каза PD-nim [открито от JYP Entertainment, J.Y. Парк]. Това, което каза, определено ми помогна.

Не само, че изключителният член на TWICE си сътрудничи в POP!, но също така си сътрудничи с Felix от Stray Kids на B-страната, като удари NO PROBLEM.

Двете артистки на JYP изпяха забавната мелодия заедно в перфектен унисон. Felix and Stray’s Kids също изразиха подкрепата си за дебюта на члена на TWICE с прекрасен пост в Instagram, който гласеше:

Поздравления за соловия ти дебют, Nayeon Sunbae [старши]! Забавляваме се добре, слушайки „POP!“ Nayeon sunbae е очарователна както винаги. Ние ще ви аплодираме отдалеч!

Популярни Публикации