Научете за нетната стойност на Том Паркър

33-годишният Том Паркър от The Wanted почина от мозъчен тумор. Неговите колеги от групата обявиха смъртта му, като публикуваха черно-бяла снимка на Том на официалната страница на групата в Instagram с надпис:

Макс, Джей, Сива, Нейтън и цялото семейство Wanted са съкрушени от трагичната и преждевременна загуба на нашия колега от групата Том Паркър, който почина мирно днес по обяд, заобиколен от семейството и колегите си от групата.

С най-тежки сърца потвърждаваме, че Том почина мирно по-рано днес с цялото си семейство до него, добави съпругата на Том Келси. През октомври 2020 г. 33-годишният мъж беше диагностициран с неоперабилен мозъчен тумор, наречен глиобластоми степен 4.  Том Паркър

Том Паркър (Източник: Pinterest)

Нетната стойност на Том Паркър

По отношение на нетната стойност, Том Паркър имаше приблизителна нетна стойност от 8 милиона долара към момента на смъртта му; Това богатство беше натрупано по време на неговото време с най-продаваната група The Wanted, която се сформира през 2009 г. и спря да прави музика през 2014 г. Освен това Том беше един от петимата членове на групата от Болтън, Манчестър, и той обиколи света с тях .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Wanted (@thewantedmusic)

Професията на Том Паркър

Що се отнася до професията, Том започва да свири на китара в ранна възраст и дори се явява на прослушване за X-Factor, преди да напусне университета в Манчестър Метрополитън, за да преследва певческа кариера.

Джейн Колинс, която също основава The Saturdays and Parade, провежда прослушвания за The Wanted през 2009 г. и Том е избран за член на групата. През 2010 г. издават дебютния си сингъл All Time Low, който отива на първо място. След това издават още два сингъла, Heart Vacancy и Lose My Mind, и двата влизат в класациите.

Групата продължи да издава три албума и да обиколи света с всеки от тях, преди да се откаже през януари 2014 г. След като постигна огромен успех в Съединените щати, групата стартира свой собствен E! риалити сериал, The Wanted Life, през 2013 г.

Мозъчният тумор на Том Паркър

Том разкри в Instagram през октомври 2020 г., че е бил диагностициран с мозъчен тумор.

Няма лесен начин да го кажа, но за съжаление бях диагностициран с мозъчен тумор и вече съм подложен на лечение, обясни той, преди да разкрие, че е направил ексклузивно интервю с Ok, обяснявайки всичко.

Всички сме съсипани, но ще се борим с това докрай. Ние не искаме вашата тъга; искаме вашата любов и позитивност и заедно ще повишим осведомеността за тази ужасна болест, добави той.

През януари 2021 г. той разкри, че туморът се е смалил значително.

Това са думите, които получих днес и не мога да спра да си ги повтарям. Във вторник ми направиха ядрено-магнитен резонанс и резултатите днес показаха, че туморът се е смалил значително и реагирам добре на лечението, каза той.

Той продължи да изрази своята благодарност към NHS, съпругата си Келси, децата си и феновете си за тяхната безкрайна любов и подкрепа. След това състоянието му за съжаление се влоши и звездата от The Wanted почина от рак на 30 март 2022 г.

Популярни Публикации