Nate Bargatze- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Нейт Баргаце е американски актьор, комик, писател и водещ на предавания. Той стана добре известен, след като двата му албума, The Greatest Average American и The Tennessee Kid, бяха номинирани за най-добър албум на Грами.

Бързи факти

Пълно истинско име Натанаел Нейт Баргаце
Име Нейт Баргаце
Псевдоним Нейт
Популярни за Работи като актьор и комик
език Английски
Име на училище Гимназия Макгавок
образование Завършил курсове по реч и медии
университет Доброволчески държавен обществен колеж в Галатин, Тенеси
Професия комик
Зодия Овен
Националност американски
Етническа принадлежност Микс-американски
Нетна стойност 1-1,5 милиона долара.
Възраст (към 2022 г.) 43 години.
Дата на раждане 25 март 1979 г. (неделя)
Място на раждане Нешвил, Тенеси,
Сегашен адрес Нешвил, Тенеси,
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг
В лири: 187 паунда .
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Нейт Баргаце

Nate Bargatze е роден на 25 март 1979 г. в Нешвил, Тенеси. Nate Bargatze преди това е завършил известен американски университет. Той прекарва юношеството си в усъвършенстване на комедийните си способности под ръководството на баща си Стивън Баргаце. По онова време обаче той не беше много ентусиазиран от професията си, така че никога не се опитваше да я изучава добре на толкова млада възраст. Nate Brgatze завършва средното си образование в гимназията McGavock в Нешвил. След това посещава доброволческия държавен обществен колеж в Галатин, Тенеси. В това училище получава образование по публични изказвания, ораторство и медии.

Височина и тегло на Нейт Баргаце

Nate Bargatze е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 85 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Нейт Баргаце

Нейт Баргаце Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Nate Bargatze? Работата на Нейт има висока стойност в резултат на години ръчна работа. Независимо дали става въпрос за неговите писателски или актьорски способности, той е изкарвал приличен живот от всяка работа, която е имал. Нетното му състояние сега варира между 1 милион и 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това той обича да прекарва време със съпругата и дъщеря си в различни луксозни курорти и да посещава красиви дестинации по целия свят.

кариера

Нейт е работил като четец на водомери, преди да открие, че може да бъде успешен комикс в Холивуд. Докато работеха на тази позиция, той и негов колега решиха, че трябва да напуснат работата си и да се преместят в Чикаго, за да преследват кариера в комедията. Преместването в Чикаго през 2002 г. драстично променя живота им. И двамата положиха много усилия и научиха много забавни неща. Първо са работили в близката кръчма, за да получат пари, за да платят разходите на известния център за подобряване. Впоследствие Нейт се премества в Ню Йорк, където продължава да усъвършенства способностите си, като свири на малки сцени в нощни клубове и пъбове. През 2008 г. той в крайна сметка получи работа в Late Night Show на Конан О’Брайън и също работи тук през 2009 г.

През 2013 г. той се присъединява към комедийното турне Clean Cut на Джими Фалън. През същата година той получава награди от фестивала на комедията в Ню Йорк и фестивала на комедията в Бостън. Впоследствие му бяха дадени няколко шанса да пише за телевизионни предавания като Stand Up Planet, Comedy Rodeo на Брад Пейсли, Laugh Factory и много други. През 2014 г. излиза първият му албум Yelled at by a Clown. Неговият компактдиск имаше успех, дебютирайки в Топ 10 на комедийните класации на Billboard. Половинчасовият специален сериал на Netflix The Tennessee Kid на г-н Нейт дебютира през 2019 г. Освен това той е домакин на подкаста Nateland. Той произнесе мотивационни думи в своя подкаст.

Съпруга и брак на Нейт Баргаце

Коя е съпругата на Нейт Баргаце? Нейт, нашият любим комикс, се жени за прекрасната Лора Баргаце. Първоначално се срещнаха в Applebee’s. Те бяха на около двайсет години, когато се срещнаха за първи път. Те започнаха връзката си като отлични приятели и след това промениха приятелството си в любящо партньорство. Лора сега е майка на една дъщеря, Харпър Баргаце, и работи като мениджър на таланти в Bargatze Enterprise. Дъщеря им се роди през 2012 г. след 5-годишен брак.

Популярни Публикации