Наташа Джонас - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Наташа Джонас е изключителна боксьорка, чиято единствена мотивация е да успее. Наташа Джонас започва кариерата си преди повече от десетилетие и е постигнала много през това време. Тя се е състезавала в над 80 двубоя за аматьори и повече от десет професионални двубоя.

Бързи факти

Пълно име: Наташа Джонас
Дата на раждане: 18 юни 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Професионален боксьор
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: развод
Нетна стойност 18 милиона долара
Родно място Ливърпул, Англия
Националност британски
Братя и сестри две
деца две

Биография на Наташа Джонас

Наташа Джонас е родена в предградията на Ливърпул на 18 юни 1984 г. Въпреки непознаването на самоличността на родителите си, тя често публикува снимки на членовете на семейството си, без да разкрива самоличността им. Освен това се казва, че има по-малка сестра Никита Парис, която е професионален футболист, и брат Лиам Молой, който е състезател по смесени бойни изкуства.

  Наташа Джонас възраст

Наташа ДжонасВисочина и тегло на Наташа Джонас

Тя притежава внушителна личност. Изглежда доста красива, с тъмнокафява коса. Тя е висока 5 фута 8 инча (173 см) и тежи приблизително 60 кг.

кариера

Първоначално вече опитният професионален боксьор прояви интерес към футбола. По-късно тя промени решението си и пожела кариера в бокса. На 18 юни 2006 г. тя прави своя аматьорски дебют, побеждавайки Кейти Стинсън. В същия ден тя се изправи и победи Саманта Бати. Тя също така е представяла страната си на международно ниво, печелейки златни медали на европейските първенства през 2009 и 2011 г.

Увереността на Наташа Джонас беше висока след две победи в един и същи ден и тя продължи да се представя добре. Като аматьор тя се състезава в 83 двубоя, като печели 57 и губи само 26. Тя е представяла страната си на международно ниво.

През 2009 и 2011 г. тя спечели златото на Европейското първенство. Тя спечели GB Championship през 2010 г. и ABAE Championship четири пъти. През 2012 г. тя стана първата британска боксьорка, участвала на Олимпийски игри. През 2012 г. тя завърши трета на Световното първенство по бокс за жени на AIBA. След това тя си взе няколко години почивка.
На 23 юни 2017 г. тя стана професионалист и се завърна на ринга. Тя направи своя професионален боксов дебют срещу Моника Антоник, която победи с технически нокаут. Тя продължи победната си серия, като победи Бояна Либишевска, Мариана Гуляс, Катарина Вистика и Карина Копинска.

На 21 април 2018 г. тя победи Тауси Л'Хаджи, за да спечели вакантната титла WBA International Female Super Feather. На 4 август 2018 г. тя защити титлата си срещу Вивиан Обенауф. За съжаление тя загуби и двубоя, и титлата. Въпреки значителния неуспех, тя отскочи и продължи да печели.

По-късно в кариерата си тя победи Фериче Машаури, Бек Конъли и Бианка Майлат. На 7 август 2020 г. тя се би с Тери Харпър за световните титли на WBC и IBO за жени Super Feather и завърши равенство за първи път в професионалната си кариера. Последният й мач се състоя на 1 май 2021 г. срещу Кейти Тейлър.

Тя загуби двубоя и възможността да спечели Световната титла в лека категория за жени на WBC, Световната титла на WBA за жени в лека категория, Световната титла на IBF за жени в лека категория и Световната титла на WBO за жени в лека категория.

Наташа Джонас Нетна стойност

Наташа Джонас постигна огромен успех в професионалната си кариера. Тя не само постигна успех, но и натрупа значително състояние в резултат на своите постижения. Следователно колко пари притежава тя? Според някои източници професионалният боксьор от Обединеното кралство е натрупал приблизителна нетна стойност от 18 милиона долара към октомври 2022 г.

Наташа Джонас Гадже, Запознанства

Професионалният боксьор най-вероятно е свободен от тази дата. В миналото обаче е имала редица неуспешни връзки. Въпреки провала на предишната й връзка, тя получи най-ценния подарък в живота си в лицето на дъщеря си.

Това е вярно! Дъщерята на Наташа Джонас Мела Джонас се роди на 4 декември 2015 г., а Мела Джонас е горда майка. Оттогава тя прекарва времето си с прекрасната си дъщеря. Връзката майка-дъщеря на боксьора е очевидна и в нейния Instagram, където тя често публикува снимки на себе си с децата си.

Популярни Публикации