Наташа Басет се раздели с гаджето си Илон Мъск след новините за близнаци

Илон Мъск претърпява нова неуспех. Софтуерният магнат, който наскоро беше из целия интернет заради радостната новина за раждането на новите му близнаци, изведнъж стана част от новините за раздялата. Говори се, че Наташа Басет, актрисата, с която се виждаше известно време, го е зарязала. Басет прекрати връзката си с Мъск, след като научи за раждането на близнаците му, което се предполагаше, че доскоро беше тайна за нея и останалия свят. Нещата между двамата обаче не изглеждат толкова страшни, колкото изглеждат.

Наташа Басет прекрати връзката си с Илон Мъск.

На 11 юли 2022 г. HollywoodLife съобщи новината за развода на Басет и Мъск. Вестникът включва няколко цитата от вътрешен източник, който потвърди развода на двойката. Наташа прекъсна връзката им, след като научи за близнаците на Мъск, според източника. Създателят на Space X дискретно приветства близнаци на бял свят през ноември 2021 г., но това не беше разкрито доскоро. Басет, от друга страна, се казва, че не е засегнат от инцидента. Вместо това, тя очаква да остане приятелка с Мъск дори след края на физическата им връзка.

 Наташа БасетСпоред вътрешния човек Басет просто се е разделяла, защото е искала да се концентрира повече върху бизнеса си, който привлече много внимание, след като биографията на Баз Лурман за Елвис стана голям успех.

Наташа е научила толкова много от Илон и оценява времето, което са прекарали заедно, каза източник пред HollywoodLife. Беше невероятно уникално и странно.

Басет прекрати връзката си с Мъск, след като научи за раждането на близнаците му, което се предполагаше, че доскоро беше тайна за нея и останалия свят. Нещата между двамата обаче не изглеждат толкова страшни, колкото изглеждат.

 Наташа Басет

Коя е Наташа Басет?

Тя е най-известна с ролята си в телевизионния филм „Britney Ever After“. Другите й творби включват Dungoona, Wild Boys, Camp, Here's Your Damn Family, Operation Buffalo и още няколко. Сега тя работи по много проекти, включително Elvis, Love Lust Longing и други.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Басет (@natashabassett)

Басет стана известна през февруари 2022 г., когато стана ясно, че има връзка с корпоративния милиардер Илон Мъск. Частният самолет на Мъск също е бил използван от двамата.

Популярни Публикации