Наталия Тейлър- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Наталия Тейлър е YouTuber от Съединените щати, която е най-известна със своите истории, в които споделя своите преживявания от реалния живот. Наталия Тейлър също е инфлуенсър в социалните медии, с милиони последователи в резултат на нейните истории. прочетете цялата биография, за да научите всичко Наталия Тейлър възраст, Наталия Тейлър Гадже, Наталия Тейлър нетна стойност, Наталия Тейлър Етническа принадлежност и още

Бързи факти

Пълно име: Наталия Тейлър
Дата на раждане: 26 юни 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол

Биография на Наталия Тейлър

Наталия Тейлър е роден на 26 юни 1996 г. в Синсинати, Охайо, Съединени американски щати. Тя ще бъде на 24 години през 2020 г. и нейният слънчев знак е Рак. Наталия посещава университета в Синсинати и получава бакалавърска степен. Следва специалност по нуклеарна медицина с цел работа с онкоболни.

Наталия е имала тежко детство, както тя каза. Род, баща й, малтретира майка й и в крайна сметка е диагностициран с параноя и шизофрения. Отгледана е като единствено дете. Родителите й се разделят, когато тя е на шест години.Бабата на Тейлър беше тази, която влезе в първото й състезание за моделиране. Преди това тя си партнира с YouTuber Али Хардести, за да създаде видеото White Girl Tag!!!!!. Тя е член на сестринството Gamma Phi Beta. Преди това Наталия работеше в ресторант на Джими Джон. Освен това тя е рисуване като хоби.

Височина и тегло на Наталия Тейлър

Тази зашеметяваща жена притежава завидно съблазнително тяло. Изглежда, че има закръглено слабо телосложение. Тя е доста висока, висока 5 фута 9 инча. По същия начин телесното й тегло е приблизително 60 килограма, което съответства на нейната височина. Тя има идеални основни измервания на тялото от 33-24-35 инча. Освен това Наталия ходи с обувка с размер 8 (Великобритания). Тя е надарена с прекрасни сиви очи и руса коса.

кариера

Наталия участва в първия си конкурс за моделиране на 12-годишна възраст и се класира на второ място. Това провокира нейния интерес към моделирането и оттогава тя е моделирала за различни фирми и марки. Освен това тя е най-известна като разказвач на истории. Тя също е веган модел и беше полуфиналистка на Miss Coed 2016.

На 7 декември 2015 г. Тейлър стартира своя едноименен канал в YouTube, който започва с въвеждащо видео. Беше последван от влог с въпроси и отговори, в който тя обсъжда себе си и живота си по-подробно. На 14 декември 2015 г. тя качи дебютното си видео осем дни след като се присъедини към YouTube. Два дни по-късно тя публикува второто си видео, видео с въпроси и отговори, в което приема видео съобщения от Snapchat и отговаря на въпроси, за да позволи на почитателите си да я опознаят.

Тя публикува първото си видео с история на 15 януари 2016 г. В това видео тя обсъжда опита си от колежа с дъска за уиджа. Това видео бързо придоби популярност и увеличи броя на нейните абонати. През март тя качи втората част от пътуването си. Освен това Наталия подаде заявка за канал за сътрудничество за Tana Mongeau на 3 август 2016 г. Tana, заедно с петима други потребители на YouTube, одобри подаването й.

На 16 октомври 2016 г. Наталия публикува първото си видео в Trash, новия канал за сътрудничество. Всяка неделя тя трябваше да качва видеоклипове в канала. Тя бързо установи връзка с Анна Кембъл, която се появи в няколко от видеоклиповете на Наталия.

Наталия Тейлър Нетна стойност

Без съмнение, тя е успешен YouTuber. Въпреки широката си репутация в социалните мрежи, амбициозната млада дама все още има дълъг списък от неосъществени желания. Тя обаче има нетна стойност от приблизително 7K към 2022 г.

Наталия Тейлър Гадже, Запознанства

Наталия излезе като бисексуална, когато я попитаха за социалната си ориентация. Преди това тя излизаше с YouTuber Ана Кембъл. След кратко ухажване двамата решиха да се разделят. В момента тя е необвързана и живее пълноценно. Тя със сигурност ще привлече голям брой партньори и ще поддържа дълготрайна връзка с всеки от тях.

Популярни Публикации