Наталия Дайър обсъди преживяването на нейния герой в любовния триъгълник в Stranger Things

Наталия Дайър , звездата от Stranger Things, се появи в епизод 181 от сезон 9 на The Tonight Show с участието на Джими Фалън, който също имаше Меган Ти Сталиън като гост-домакин, на 12 август. Актрисата обсъди любовния триъгълник на нейния герой Нанси Уилър в епизода. По-късно, когато водещият Джими Фалън показа снимка на Дайър от премиерата на червения килим през 2009 г., тя спомена своя холивудски дебют с Хана Монтана: Филмът. Дайър каза, че изпълнението й в Stranger Things не е първата й голяма актьорска работа.

След като видя снимката, актрисата каза:

Това беше първото ми появяване на червения килим. И естествено се облякох. Благодарим ви, че посетихте Green Hills Mall, Бетси Джонсън.Наталия Дайър разказа за ролята си в Хана Монтана: Филмът.

Наталия Дайър (27) си спомни с Джими Фалън и Меган Ти Сталиън как спечели ролята в Хана Монтана 2. Тя си спомни:

Роден съм и съм израснал в Нешвил, Тенеси. Така че не е - тогава не беше голям филмов град. И тогава това... знаете, този вид голямо шоу се случи. Беше значително. Всички бяха във възторг. И, да, те имаха две британски, нещо като двойни части, които избраха да хвърлят на местно ниво. И аз… Те казаха: „Искаме дама от Нешвил, Тенеси, която е британка.“

 Наталия Дайър

Наталия Дайър, 14, играе Клариса Грейнджър, едно от двете деца на журналиста Осуалд ​​Грейнджър във филма (изигран от Питър Гън). Основният враг на филма беше журналист, който се опита да открие коя е скритата самоличност на Хана Монтана: Майли Стюарт (в ролята Майли Сайръс).

Героят на Натали Дайър и нейната сестра близначка бяха големи почитатели на въображаемата певица в Хана Монтана: Филмът. През 2020 г. актрисата обсъжда повече ролята с PEOPLE Magazine. Тя заяви:

Не съм сигурен доколко това повлия пряко на популярността ми. Не мисля, че наистина говорих за много от нещата, които правех в училище. Беше просто нещо, което се случи.

Междувременно 27-годишната родом от Нешвил каза пред Cosmopolitan по-рано този месец, че смята, че не се е справила добре с британския си акцент във филма. Тя заяви:

Беше малко хаотично, но беше много забавно. Изобразих британски персонаж. Не вярвам, че направих акцента правилно, но вече не съм сигурен, че мога да направя добър британски акцент. По това време всичко беше ново за мен; Бях млад и майка ми беше на снимачната площадка.

 Наталия Дайър

Въпреки това филмът за Хана Монтана даде на Наталия Дайър опита, от който се нуждаеше, за да играе в друга картина на Дисни, The Greening of Whitney Brown, през 2011 г. Дайър беше избрана за инди филми като Don't Me Let Me Go от 2013 г. и After Darkness от 2014 г., след като направи кратки камея в подобни филми. След това тя получи най-известната си роля до момента като Нанси Уилър в Stranger Things.

Популярни Публикации