Нат Факсън веднъж използва зъбите си, за да нарани жена си

Зъбите на Нат Факсън получават също толкова, ако не и повече внимание, отколкото отличителната му кариера в света на развлеченията. Всъщност неговите предани почитатели и последователи често използват социални медийни платформи като Twitter, Reddit и Instagram, за да изразят притесненията си относно зъбите му. И е разумно да се притесняват, като се има предвид, че перлено белите на опитния актьор са изкривени, толкова изкривени, че почитателите му често се питат дали изобщо са истински.

Нат Факсън признава, че има криви зъби

За всички фенове, които се чудят дали чопърите на Faxon са оригинални, отговорът е да! И сам е изчистил ситуацията. Нат Факсън проблясва с кривите си зъби, докато обсъжда снимките на Late Night със Сет Майерс. Още през септември 2012 г. той дойде в Twitter, за да изрази благодарността си към зрителите на неговото шоу, Бен и Кейт.

 Нат Факсън

Нат ФаксънСлед това той незабавно се обърна към горещия интерес на своите почитатели към неговите зъби и повтори, че те всъщност са истински. През годините Факсън свободно е признавал, че има лош чифт перлено бели и никога не е избягвал да го обсъжда. Вместо това през август 2016 г. той се подигра на зъбците в туит. Двойна характеристика на кривите зъби тази вечер! каза той, отбелязвайки премиерата на ситкома си FX Married. Той също така твърди, че ще се появи на Конан на следващия ден. Докато Факсън гордо показва красивите си бели дрехи, феновете му са разделени по темата. Някои казват, че трябва да си ремонтира хеликоптерите, докато други смятат, че са ОК.

Просто не мога да се справя със зъбите на Nat Faxon, каза един интернет потребител в Twitter. Как зъбите на Nat Faxon все още не са коригирани? попита друг. Друг плакат се надяваше, че Факсън никога няма да поправи нещата. Поддръжниците му със сигурност изразиха мнението си за външния му вид. Факсън, от друга страна, никога не е отговорил на критиките или дори на похвалите.

Нат Факсън веднъж използва зъбите си, за да нарани жена си.

През 2013 г. Факсън и колегата му актьор Джим Раш стартираха тема в Reddit, за да отговорят на въпросите на своите фенове. Във форума един човек попита Факсън дали някога е имал неприятна ситуация с някое от любовните си интереси, когато е бил тийнейджър. В отговор актьорът от Downhill сподели унизително преживяване.

 Нат Факсън

Нат Факсън

Той каза, че сестра му и по-възрастните му роднини веднъж го подтикнали да целуне жена. Те притиснаха лицето му към нейното за наказание. В резултат на това големите му зъби разрязаха устата й. След публикуването на твърденията известният актьор призна, че момичето е съпругата му Меган Гад. Преди да се оженят през 2007 г., Факсън и Гад излизаха дълго време. В крайна сметка те посрещнаха три деца в дома си: Рути, Отис и Беатрис. Двойката запази личния си живот в тайна и избра да не обсъжда много от личния си живот с обществеността.

Популярни Публикации