Nastia Liukin- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

Настя Люкин е руско-американска влиятелна личност в социалните медии и бивша художествена гимнастичка. Настя Люкин е олимпийска шампионка в многобоя от 2008 г. и е спечелила множество медали през цялата си кариера. Научете повече за нетната стойност на Nastia Liukin, биография, възраст, гадже, срещи, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Настя Люкин
Дата на раждане: 30 октомври 1989 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: гимнастичка
Държава: Русия
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Разделям Матю Ломбарди, Сам Мартин
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-24-35
Родно място Москва
Националност руско-американски
Религия руски православни
образование Нюйоркски университет
баща Валери Люкин
Майка Anna Kotchneva
Facebook Настя Люкин във Facebook
Twitter Настя Люкин в Twitter
Instagram Instagram Настя Люкин
Лична мрежа Лична мрежа на Nastia Liukin
IMDB Настя Люкин IMDB
Седмица Настя Люкин Wiki

Възраст и ранен живот на Настия Люкин

Настя Люкин е роден на 30 октомври 1989 г. в Москва, Русия. Истинското й име е Анастасия Валериевна Люкин. По същия начин, зодия на Настя е Скорпион и тя изповядва руската православна вяра. Към 2021 г. тя е на 31 години. Тя е единственото дете на родителите си. Валери Люкин и Анна Кочнева са родителите на Настя. И двамата са бивши съветски гимнастички, които също са членове на Руската православна църква.

След като се пенсионира, семейството се премества в Ню Орлиънс и след това в Тексас, където все още живеят. Тя израства, гледайки гимнастика, Настя скоро проявява интерес и към спорта. До тригодишна възраст тя беше започнала да тренира и също демонстрираше способностите си на щангите. През 1994 г. баща й си сътрудничи с колегата съветски гимнастик Евгений Марченко, за да създаде Световната олимпийска академия по гимнастика в Тексас. Настя участва в първото си състезание, когато беше на шест години.Височина и тегло на Настя Люкин

Колко висока е Настя Люкин? Измерванията на тялото на Nastia Liukin показват, че тя стои на добра височина от 5 фута 3 инча или 1,60 m. Nastia Liukin също има подходящо телесно тегло от около 51 kg или 112 lbs. По същия начин измерванията на тялото на американската гимнастичка са 35 инча, 24 инча и 35 инча. Размерът на сутиена на Nastia Liukin е 34 A, размерът на обувките й е 7, а размерът на роклята й е 4.

Американската гимнастичка има светъл тен и слабо телосложение. Настя Люкин, като гимнастичка, очевидно се е поддържала във форма с добре поддържаното си ежедневие. Освен това Настя има кафяви очи и дълга руса коса.

  Настя Люкин

Nastia Liukin (Източник: Pinterest)

кариера

Първоначално родителите на Настя се противопоставиха на това тя да проявява интерес към гимнастиката, но тя бързо спечели голяма популярност. Тогава, на дванадесетгодишна възраст, Настя се състезава в „Националния шампионат“ за първи път като младша, но не се представя добре. След това тя продължи да се опитва по-усилено и след като участва в няколко състезания, в крайна сметка завърши на петнадесето място. Това осигури на Настя място в националния отбор на САЩ. През 2002 г. Nastia Liukin представляваше Съединените щати в Junior Pan American Championships, където нейният отбор спечели златен медал.

След това Настя спечели три сребърни медала в индивидуални състезания, един на щанги, а другите два на греда и в многобоя. Настя стана една от най-трудните младши гимнастички в юношеската дивизия на Националния шампионат на САЩ. След това Люкин печели златни медали на щанги, греда и упражнения на земя. Въпреки това през 2004 г. Настя не беше на достатъчна възраст, за да бъде взета предвид за олимпийския отбор на Съединените щати, така че не успя да се състезава. Тя спечели националната титла за възрастни в САЩ през 2005 г.

Настия спечели злато на щанги, сребро на греда и бронз на земни упражнения на световното първенство през същата година. През 2006 г. американската гимнастичка спечели титлата на САЩ за втори път. За съжаление Настя изкълчи глезена си по време на тренировъчен лагер, точно преди Световното първенство през 2006 г. Въпреки факта, че Люкин успя да се състезава само на щанги, тя се възползва максимално от присъствието си в една дисциплина и спечели сребърния медал, както и отборното сребро.

Повече за кариерата

След като претърпя операция на глезена, тя се завърна във форма на Световното първенство през 2007 г., като спечели златни медали на греда и в отборното състезание, както и сребърен медал на щанги. Люкин дори завърши пети като цяло, демонстрирайки на света, че титлата е наблизо. Тя спечели пет медала, включително индивидуалното злато в многобоя, на Олимпийските игри през 2008 г. в Пекин. Тя спечели сребърен медал на греда и бронзов медал на земни упражнения.

Всъщност тя изведе отбора си до сребро, давайки на жените от Съединените щати техния втори олимпийски отборен сребърен медал. Настя и китайската гимнастичка Хе Кексин изравниха най-висок резултат по време на нейната характерна програма, на лостовете. Хе Кексин получи златния медал след тайбрейк системата, а Настя получи среброто. Въпреки че Настя беше разочарована да загуби на щанги, нейните пет медала я направиха най-успешната гимнастичка на Игрите в Пекин. В допълнение, Женската спортна фондация я обяви за Индивидуална спортистка на годината през октомври.

След това Настия беше много търсена и тя последва успехите си в Пекин с редица участия и търговски начинания. Освен това, след като се състезава в множество гимнастически събития през 2009 г., Настя си взе тригодишна почивка от спорта, преди да се върне през 2012 г. с предизвикателството да влезе в олимпийския отбор на Съединените щати. Настя обаче не успя да влезе в отбора и прекрати състезателната си гимнастическа кариера през юли 2012 г. Настя бе въведена в Международната зала на славата на гимнастиката през 2018 г. Има и автобиография на Настя Люкин, озаглавена Finding My Shine (2015).

Нетната стойност на Nastia Liuk за 2022 г

Колко е нетната стойност на Nastia Liukin? Американско-руската гимнастичка е натрупала значително състояние от професионалната си кариера на гимнастичка. Нетната стойност на Nastia Liukin в момента се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Настя Люкин е спечелила редица състезания, от които сигурно е спечелила финансово. По същия начин Liukin в момента печели пари, като се появява в различни шоута и събития, а също и чрез различни спонсорства на марки.

Настя Люкин Гадже и срещи

Кой беше гаджето на Настя Люкин? Дълго време Настя Люкин се среща с невероятния спортист Матю Ломбарди. Той е бивш канадски център по хокей на лед. През юни 2015 г. стана ясно, че Настя и Матю са се сгодили. Те обаче се разделиха през 2018 г.

След една година тя мина по червения килим със Сам Мартин от Детройт Лайънс на ESPY през 2019 г. Тя разказа на ХОРАТА за новата си връзка с играча от НФЛ през юли 2019 г. Двойката обаче се раздели по-късно през 2020 г. И тя се появява да бъде необвързан за момента. Освен това Настя Люкин никога не е била замесвана в никакви слухове или спорни въпроси.

Също така знайте за Нетна стойност на Ерик Карос, биография, възраст, съпруга, височина

Популярни Публикации