Наследството на бащата на Матю Кер в баскетбола започна с трагедия

на Стив Кер син е Матю Кер . Той е най-малкото дете на Стив. Матю работи професионално като асистент в сценария на сериала Ted Lasso. Стив, чието истинско име е Стивън Дъглас Кер, е баскетболен треньор и бивш играч. Той е старши треньор в НБА на Голдън Стейт Уориърс.

Бърза информация

Пълно име Матю Кер
Първо име Матю
Фамилия Кер
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Стив Кер
Баща професия американски треньор по баскетбол
Име на майката Марго Бренан
Професия майка Домашен майстор
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неженен
братя и сестри Ник Кер, Мадлин Кер

Родителите на Матю се събраха на среща на сляпо

Матю Бренан е роден на Марго Бренан и Стив Бренан. Започвайки от върха, Марго е родом от Тусон, Аризона. Тя е израснала с трима братя и сестри, Рейчъл, Крис и Джеф. Тя отиде в католическа гимназия, преди да посети университета в Аризона.

  Матю КерСтив, от друга страна, посещава същата институция. Там беше баскетболист. Един от колегите на Стив, Брус Фрейзър, уреди Марго и Стив за среща на сляпо. Познавайки се, те се сближиха и започнаха да се срещат малко след това. След това Стив помоли Марго да бъде негов партньор в живота и с малко колебание и благословията на старейшините те се ожениха и все още са заедно след три десетилетия.

Братя и сестри

Матю не е самотно дете, а е отгледан с двамата си братя и сестри. Що се отнася до по-големия му брат Ник Кер, той е баскетболист за две институции, а именно Университета на Сан Диего и Университета на Калифорния. Той също така е тренирал стаж с Cal Bears, преди да се присъедини към треньорския щаб на бившия клуб на баща си, San Antonio Spurs.

Не само това, но и Ник експериментира с рап игри. Очакваме да видим Кер като треньор в НБА през следващите години. Следващата е единствената сестра на Матю, Мадлин Мади Кер. Тя също участва в колегиален волейбол и баскетбол в Cal.

Мади се смята за най-добрата ученичка както в гимназията Тори Пайнс, така и в Калифорнийския университет. Тя също така спечели две секционни първенства на Сан Диего. Към момента тя има диплома по медийни науки и реторика и работи като стажант параюрист. Матей е единственият от двамата, който не спортува активно. Според легендата по време на пандемия всичките им деца се събрали, правейки Стив и Марго щастливи за една година.

Успешният брак на Стив

Стив и Марго се женят на 15 септември 1990 г. на частна церемония в Охайо. Карън, майката на Марго, каза в мемоари в книгата, че ако трябва да поръча зет от небето, той ще бъде Стив. Тя му се възхищаваше, казвайки, че е интелигентен, остроумен, прекрасен баща и съпруг, чувствителен и интуитивен. Карън каза още, че Стив е виновен за успешния му брак с Марго. Тя отбеляза, че въпреки напрегнатия си график, Стив е отделил време за семейството си и е изиграл важна роля. Накрая тя каза, че ако хората искат нещо да работи, винаги ще намерят начин да го осъществят.

  Матю Кер

Баскетболната кариера на Стив Кер започва трагично

На 18 януари 1984 г. Стив Кер е студент в университета в Аризона, когато получава шокираща новина. Бойци на Ислямския джихад убиха баща му Малкълм Кер. След като скърби, той се обърна към тази трагедия за вдъхновение. Айс е прякор, даден му от един от съотборниците му. Феновете направиха пренебрежителни забележки за него през 1988 г. Той отговори, като вкара шест тройки през първото полувреме, тласкайки отбора към победата.

Нетна стойност

Финансовата информация на Матю не е предоставена, въпреки че баща му, Стив, има обща нетна стойност от 35 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации