Narges Rashidi- съпруг, Wiki, възраст, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Наргес Рашиди е известна немско-американска актриса. Наргес Рашиди се появява в редица независими филми и телевизионни предавания, като се започне с експерименталния филм на Дариуш Шокоф Venussian Tabutasco през 2004 г. и най-вече в Германия.

Бързи факти

Пълно име: Наргес Рашиди
Дата на раждане: 21 март 1980 г
Възраст: 42 години
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Иран
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Кристиан Сврака
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Хорамабад
Националност ирански
Етническа принадлежност ирански
баща Мохамад-Таги Рашиди

Биография на Наргес Рашиди

Наргес Рашиди е роден на 21 март 1980 г. в Хорамабад, Иран. Сегашната й възраст е 42 години. Освен това името на баща й е Мохамад-Таги Рашиди, но името на майка й е неизвестно.

Баща й пък беше полковник от армията. Семейството й се премества в Турция през 1987 г. След като семейството й се премества в Германия година по-късно, тя е отгледана и учи актьорско майсторство там. Тя прекарва по-голямата част от времето си в Лос Анджелис от 2005 г.По същия начин има информация за нейните братя и сестри. Тя е от същия етнос като мен и има иранска националност. Родена е на 21 март, а зодията й е Овен. Освен това няма налична информация за нейното академично образование.

Височина, тегло на Narges Rashidi

По отношение на физическия ръст, тя е висока 5 фута 6 инча и тежи 62 кг. По същия начин измерванията на тялото й са 34-26-34 инча (гърди-талия-ханш). Освен това размерът на сутиена й е 32B. Тя също има чифт кафяви очи и черна коса.

  Наргес Рашиди

Наргес Рашиди (Източник: Instagram)

кариера

В професионален план Наргес Рашиди е завършена американско-немска актриса. Рашиди се появява в редица независими филми и телевизионни програми, като се започне с експерименталния филм на Дариуш Шокоф Venussian Tabutasco през 2004 г. и предимно в Германия.

Тя получи много похвали за главната си роля във филма на Бабак Анвари от 2016 г. Под сянката, чиято световна премиера беше на филмовия фестивал Сънданс. Variety я нарече любимо пробивно представяне в Сънданс.

Освен това статията възхвалява интензивната, но фина работа на Рашиди и я описва като изключително интелигентна, прогресивно мислеща иранка, разгневена от посоката на страната си след Ислямската революция, добавяйки, че Рашиди играе героя си като музикален инструмент, който бавно излиза от тон ; това е представление, богато както на майчина любов, така и на изоставяне на кралицата на писъци.

Награди Наргес Рашиди

Наргес Рашиди е добре позната актриса, спечелила множество награди и признания. Тя получава наградата за най-добра пробивна актриса на Международния независим филмов и видео фестивал в Ню Йорк (2007). Тя ще получи още награди през следващите дни.

Нетната стойност на Наргес Рашиди

Наргес Рашиди е успешна американо-немска актриса, която си изкарва добре. Към октомври 2022 г. тя има нетна стойност от 5 милиона долара. Заплатата й обаче в момента не е налична.

Наргес Рашиди Съпруг, брак

Що се отнася до семейното й положение, Нарджес е щастливо омъжена. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална. Наргес и Кристиан Страка са щастливо женена двойка. Кристиян е собственик на бизнес, основал MindSize.

MindSize е програма за обучение на мислене, предназначена да научи всеки – от рядко трениращи до спортисти от световна класа – как да постигне и поддържа оптимално умствено и физическо представяне, докато участва във всякакъв вид спортна дейност, според уебсайта на компанията.

Популярни Публикации