Наоми Суон - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

На Наоми Суон отличителните черти включват руса коса, тъмнокафяви очи, нисък ръст, стройно тяло, плътни устни, красиво лице и изключителна личност. Да не говорим, че тази дива е 21-годишен американски модел и порно актриса. Научете повече за Naomi Swann Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име: Наоми Суон
Псевдоним: Наоми
Рождена дата: 18 август 1999 г
Възраст: 22-годишен
Хороскоп: Лео
Родно място: Флорида, САЩ
Жител: неизвестен
Бащино име: неизвестен
Майчино име: неизвестен
Братя и сестри: неизвестен
Височина: 5 фута 3 инча или 160 см
Тегло: неизвестен
Измервания на тялото: 33-23-29 инча
националност: американски
Етническа принадлежност: Бяло
Цвят на очите: Тъмно кафяво
Цвят на косата: Рус
образование: неизвестен
Професия: Модел, възрастна актриса
гадже: Нито един
Съпруг: Нито един
Нетна стойност: 2 милиона долара

Коя е Наоми Суон? Биография и националност

Наоми Суон е бляскав модел, който е роден и израснал в Тампа, Флорида, Съединени американски щати. Тази дива е от бял етнос и идва от християнско семейство; тя също е от американска националност.

Що се отнася до ранния й живот, тази зашеметяваща еротична изпълнителка не е разкрила нищо. Въпреки това, по външния й вид може да се предположи, че би било доста адекватно, като повечето от нейните нужди лесно се задоволяват от семейството. Продължавайки напред, тази прекрасна млада дама не е разкрила имената на родителите си или местонахождението на медиите. По същия начин тази дива все още не е разкрила никаква информация за своите братя и сестри. Читателите ще бъдат информирани, ако се появи нещо ново за членовете на нейното семейство.От друга страна, тази възрастна актриса е посещавала местна гимназия в родния си град и е завършила там. Все още обаче не успяхме да намерим информация за нейното университетско образование.

Колко висока е Наоми Суон? Височина, тегло, възраст

Наоми е на 22 години тази година, тъй като е родена през 1999 г. Междувременно тази зашеметяваща красавица празнува рожден ден на 18 август, което я прави зодия Лъв.

Не забравяйте, че хората, родени под този слънчев знак, са известни като страстни, ентусиазирани, уверени и амбициозни. Тази дама също има нисък ръст от 5 фута 3 инча или 160 см. Телесното й тегло, размерът на роклята и обувките, от друга страна, остават неизвестни.

Суон, като порнозвезда, има най-доброто тяло в бизнеса. Тази личност, подобно на други модели, се е поддържала във форма и здрава, като е посещавала редовно фитнеса и се е хранила здравословно и балансирано.

Да не говорим за стройната й фигура, която е с размери 32-23-29, е идеална за бикини тяло. Атрактивната й фигура без съмнение кара другите момичета да завиждат, а момчетата си падат по нея.

Освен стройната си физика, тя е надарена със зашеметяващо лице; освен това пищната й руса коса и чифт завладяващи тъмнокафяви очи играят важна роля за подобряване на външния й вид.

Да не говорим, че Наоми е постигнала такова фантастично тяло, като се е потила обилно във фитнеса и е отказвала от вкусни храни. Това, което имаме предвид е, че тялото й е напълно естествено и тя не си е правила никакви пластични операции като други порно актриси. Освен това тя има пиърсинг на пъпа и татуировка на ръката си.

  Наоми Суон

Наоми Суон (Източник: Instagram)

Професионално развитие

Що се отнася до нейната кариера, тази млада и зашеметяваща дива започва като фетиш модел, преди да си проправи път в масовата порно индустрия. Тази дама, с нейното изключително отношение и красота, е готова да заслепи публиката с представянето си в еротичния свят.

Суон вече е направил няколко снимки за различни бляскави списания и кампании. Хората в бизнеса похвалиха това момиче от Тампа за нейния професионализъм и бързина.

Освен това, тази висока 5 фута 3 инча порнографска актриса вече е играла за редица филмови компании за възрастни, включително Blacked, Vixen, Tushy и други. Да не говорим, че тя беше посланик на Clips4Sale.

Освен това тази дама преди това е работила за AVN и Exxxoticas, а нейната агенция за резервации е Motley Models. Освен това тази 21-годишна красавица беше обявена за любима нова фетиш изпълнителка.

Суон е твърде млад и има обещаващо бъдеще. Освен това, тази брюнетка има всичко необходимо, за да се превърне в огромна суперзвезда в еротичната развлекателна индустрия и с комбинацията от нейния външен вид и сексуална природа, тя несъмнено ще постигне това.

За кого се омъжи Наоми Суон? Връзка и дела

Един поглед на Наоми е достатъчен, за да накара всеки мъж да се влюби в нея. Ако тази красавица иска да има романтична връзка, несъмнено ще има дълга опашка от момчета. Но дали тази дама все още е необвързана или вече е намерила любовта?

Чрез търсене в няколко уебсайта можем да заключим, че Суон в момента е необвързана и е изцяло съсредоточена върху изграждането на кариерата си, вместо да има афера. Но никой не може да отрече, че тя е имала поне една връзка в миналото.

Освен това тази 21-годишна порно дива несъмнено ще се среща с някого в близко бъдеще. Ще ви уведомим, ако някой влезе в живота й. Освен това имайте предвид, че тя не е омъжена или сгодена и все още няма деца.

В свободното си време тази зашеметяваща персона обича да чете, да пътува, да сърфира в интернет и да учи нови неща. Наоми също има силен интерес към фотографията.

Нетната стойност на Наоми Суон 2022 г

Колко е нетната стойност на Наоми Суон? Хората обикновено работят в порнографската индустрия, за да печелят повече пари и без съмнение този висок 5 фута 2 инча модел напоследък направи впечатляващи пари. 21-годишният Суон вече е направил състояние като фетиш модел, освен че е порнозвезда.

Нетното състояние на Наоми Суон е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Нашият екип в момента преглежда тези елементи; ако конкретна информация стане достъпна, читателите несъмнено ще бъдат информирани. Поддържайте връзка с нас, господа. Освен това, въз основа на публичните изяви на Наоми, лесно можем да заключим, че в момента тя води скъп начин на живот.

От друга страна, Америка е твърде млада в момента и не е достигнала върха на професията си. В момента тя едва започва кариерата си, но несъмнено ще се превърне в огромна звезда в бъдеще, защото има всички шансове да достигне върха.

Социална медия

Този фетиш модел от Америка също е много активен в социалните мрежи. Суон, от друга страна, обича да поддържа връзка със своите обожаващи фенове чрез различни социални медийни платформи. В момента е активна в Instagram, където има над 16 хиляди последователи.

Освен това, този еротичен модел е доста популярен в Twitter, където в момента има около 132,7 хиляди последователи. Да не говорим, че тази красавица няма никакви притеснения да публикува своите знойни и провокативни снимки в социалните мрежи.

Факти

  1. Тя е активна в социалните медии.
  2. Тя е зодия Лъв.
  3. Тя обича торти.

Популярни Публикации