Наоми Саблан- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Наоми Саблан , известна още като Наоми Скот, е сценарист, продуцент и актриса от Съединените щати. Повечето хора я познават като съпругата на Адам Скот, актьор, комик, продуцент и подкастър от Съединените щати. Наоми Саблан е продуцент на някои от най-добрите филми и телевизионни предавания, включително аплодирания от критиката мокет-документален телевизионен сериал от 2012 г. Най-голямото събитие в историята на телевизията.

Бързи факти

Пълно име: Наоми Саблан
Дата на раждане: 08 октомври 1972 г
Възраст: 48 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Продуцент, актриса и сценарист
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
образование Davenant Foundation School
деца Две (Греъм и Франки)

Биография на Наоми Саблан

Наоми Саблан е родена в Съединените американски щати на 8 октомври 1972 г. Тя е едновременно американска и британска гражданка. По същия начин тя е на 48 години и е от зодия Телец. Има малко информация за детството на Наоми Саблан. Нейната професия я поставя зад камерата, а не пред нея, така че получава малко внимание. В резултат на това има по-малко информация за нейното детство, родители и братя и сестри. Нейното образование включва завършване на Davenant Foundation School.

Височина, тегло на Наоми Саблан

Наоми Саблан е зашеметяваща жена, която се е отличила като майка, съпруга и професионалист. Тя е висока 5 фута 5 инча (1,67 м). Освен това тя има тъмнокафяви очи и кафява коса. Няма налична допълнителна информация за телесните мерки на Наоми, теглото, размера на роклята, размера на обувките и т.н.  Наоми Саблан

Наоми Саблан със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Тя е американски филмов продуцент, който започва кариерата си в началото на 2000-те. Тя е продуцент и сценарист на телевизионни предавания и филми с участието на Алекс Скот. Освен това тя започва кариерата си във филмовата индустрия като асистент продукция и мениджър на звено. Kissing Jessica Stein, независим романтичен комедиен филм, издаден през 2001 г., беше първият й проект. Наоми работи върху филма като мениджър на звено и актриса, изобразявайки съблазнителна жена в галерия.

Наоми Саблан се премести в Шоуто на Анди Милонакис като продуцент на шестнадесет епизода между 2005 и 2006 г., след като получи по-постоянна роля като асоцииран продуцент на Jimmy Kimmel Live! през 2003 г. С нарастването на кариерата си на продуцент, Наоми Саблан разшири автобиографията си отвъд телевизионни предавания и във филми, като продуцира първия си пълнометражен специален филм, Chrissy: Plain and Simple, през 2007 г., преди да се премести в киното с Alligator Boots през 2009 г. и Първата АД през 2011 г.

Наоми Саблан е начело на проекти като The Greatest Event in Television History, The Overnight, Other People и Ghosted, откакто тя и нейният съпруг основаха продуцентската си компания Getting'Rad Productions през 2012 г. Освен това тя е и писател да бъде продуцент и тя е кредитирана с писането на епизоди на Най-великото събитие в историята на телевизията.

Съпругът на Наоми се гордее с нея, защото тя беше обявена за една от най-влиятелните хора в света в списъка на Variety Magazine с десетте най-добри продуценти за гледане през 2015 г. Наоми Саблан е най-известна като актриса в допълнение към работата си като продуцент. Тя се е пробвала пред камерата като актриса за няколко проекта. Първо във филма от 2001 г. Kissing Jessica Stein, а след това като Клеър в епизод на Adie J през 2011 г.

Нетната стойност на Наоми Саблан

Наоми Саблан има приблизителна нетна стойност от 8 милиона долара към октомври 2022 г., която тя е натрупала чрез работата си като продуцент от началото на двадесетте си години. В Съединените щати на продуцента се плаща между 842 и 605, така че тя може да бъде платена в същия диапазон. Освен богатството на Наоми Скот, нейният съпруг Адам е натрупал състояние от 8 милиона долара. Той спечели пари чрез актьорската си кариера. Той стана известен благодарение на ролята си в комедията на NBC Parks and Recreation.

Наоми Саблан Съпруг, брак

В края на 90-те години Наоми Саблан се запознава с Адам Скот. След няколко години запознанства, двойката се жени през 2005 г. Те имат две деца като двойка. Греъм и Франки са деца на Наоми Саблан и Адам Скот. Греъм, 13-годишният син на Греъм, и Франки, нейната 11-годишна дъщеря. Родителите не възлагат никакви очаквания на спортните способности на децата си, но организират семейни караоке вечери. Заедно с децата си двамата често посещават различни обществени събития.

Наоми и нейният съпруг участваха в световното турне The 1989 World Tour на 23 август 2015 г. Тя дори туитна своя снимка с членове на семейството и Тейлър Суифт. Наоми придружи съпруга си Адам на 4-тата годишна комедия на Variety на 16 ноември 2016 г. След това 13-годишната женена двойка позира за снимка пред камерите. Сърдечната двойка обожава и децата си.

Адам, съпругът на Наоми, който е от смесен етнос (италианец/сицилианец, шотландец, холандец, ирландец, английски, далечен французин), също говори за децата си. Той избухна в „Късна нощ със Сет Майерс“, че дълго време се е опитвал да убеди двете си деца да гледат хитовото му шоу „Паркове и отдих“. Обратно, децата се радват на комедии като The Good Place и Superstore.

Докато рожденото й име е Наоми Саблан, тя е преименувана на Наоми Скот след брака си с Адам Скот. Това предизвика известен ужас, особено след като Наоми Скот вече беше в Холивуд. Съпругът й е изправен пред подобно затруднение, тъй като името му е същото като това на известния професионален играч на голф Адам Скот.

Популярни Публикации