Наоми Нелсън - възраст, биография, съпруг, височина, нетно състояние, етническа принадлежност

Наоми Нелсън е сценарист, продуцент и асистент-режисьор. Наоми Нелсън е най-известна като съпругата на Джони Ноксвил, актриса, рапър, каскадьор и режисьор. Разгледайте повече за Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти на Наоми Нелсън

Бързи факти

Пълно име Наоми Нелсън
Дата на раждане 20 август 1980 г
Възраст 41 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 10
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Професия Асистент-режисьор, продуцент и сценарист
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло 56 кг
Семейно положение женен
Женен Дата 26 септември 2010 г
Съпруг Филип Джон Клап (Джони Ноксвил)
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-28-36
Родно място Ноксвил
Националност американски
Етническа принадлежност азиатско-американски
Религия християнството
образование Калифорнийски университет
деца Две (Роко Акира Клап и Арло Лемойн Йоко Клап)
IMDB Наоми Нелсън IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Наоми Нелсън, възраст, семейство

Наоми Нелсън е родена на 20 август 1980 г. в Ноксвил, Тенеси, Съединени американски щати. Тя е вярваща християнка. Нелсън има смесен азиатски и американски произход. По същия начин нейната възраст в момента е на 41 години, а зодията й е Лъв. Няма подробности относно произхода на Наоми, въпреки че тя несъмнено е единственото дете на родителите си.

Тя е родена в азиатско семейство, което имигрира в Съединените щати. Досието на Наоми Нелсън в колежа включва дипломиране през 1992 г. от крайградска гимназия в Калифорния. Тя също беше любима ученичка на своите учители, докато беше в детската градина. След това тя продължава образованието си в Калифорнийския университет.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Наоми Нелсън? Що се отнася до телесните пропорции на звездната съпруга, тя е висока 5 фута 4 инча, или 163 сантиметра или 1,63 м. Размерите на тялото на Наоми са 34-28-36 сантиметра. По същия начин, тя тежи около 56 килограма (123 фунта) и носи чаша с размер 32 B. Звездната съпруга носи обувка с размер шест (Великобритания). Наоми също има чифт тъмнокафяви очи и кафяви вежди. Освен това, въз основа на поведението на Наоми Нелсън, тя изглежда много сърдечно и весело момиче. Освен това, и в напреднала възраст, тя има добре поддържана фигура и безупречна кожа.

  Наоми Нелсън

Наоми Нелсън с кучето си Източник: Instagram

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Що се отнася до социалните медии, Наоми Нелсън не е показала никакво участие в нито един от сайтовете. Нелсън няма уебсайт в Instagram, акаунт в Twitter или Facebook. Съпругът на Нелсън, от друга страна, е много ангажиран в социалните медии. Джони участва в Instagram, Twitter и Facebook. Джони, като знаменитост и комик, трябва да присъства в уебсайта на социалните медии. Партньорката му пък е много потайна и няма нужда да става известна като други звездни съпруги.

Нетната стойност на Наоми Нелсън 2022 г

Каква е нетната стойност на Наоми Нелсън? Нетното състояние на Наоми Нелсън е нараснало значително в резултат на нейните изяви в забележителни риалити шоута и филми. Наоми Нелсън изглежда има нетна стойност от около 4 милиона долара към 2022 г . Партньорът на Нелсън, Джони Ноксвил, от друга страна, има зашеметяваща нетна стойност от 75 милиона долара. Основният му източник на приходи е работата му като комикс, актриса, каскадьор и т.н. Упоритата работа на двойката се отплаща, което е фантастична новина.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Наоми Нелсън започва кариерата си като оператор. От 2003 до 2005 г. тя работи като член на екипа и асистент-продуцент на известния американски телевизионен сериал на HBO Carnivale. Наоми беше възхвалена за изключителното си представяне във всичките дванадесет епизода на този сезон. В продължение на две години филмът беше ефективно рекламиран. В допълнение, Нелсън създава кратък документален филм, наречен Reel Grrls през 2009 г. През 2010 г. тя се завръща като водещ герой в друг документален филм, Fifth Star. Нелсън също продуцира филма изцяло сама. Филмът получи широко признание и търговски успех.

Наоми придоби известност в развлекателната индустрия в резултат на този филм, а също така беше възхвалявана като режисьор и режисьор. Десетминутният късометражен филм е за пътуването на жените, които получават правото да гласуват в щата Вашингтон, и включва избрани фигури, интервюта и някои изненадващи подробности от кмет от век по-рано. Зрителите дадоха на филма оценка 0 от 10. Наоми обича да пътува, да чете романи и да гледа филми в допълнение към работата и личния си живот. Синьо и черно са нейните любими цветове. По същия начин Наоми обича японската кухня, а любимите й продукти включват Loreal, Gucci и Nike.

Съпруг и брак

Кой е съпругът на Наоми Нелсън? Наоми Нелсън и нейният партньор Джони Ноксвил се ожениха на 23 септември 2010 г. Двамата се ожениха на 26 септември 2010 г., само два дни след годежа си. Нелсън също излиза с Ноксвил две години преди да се оженят. На 18 август 2010 г. двойката разкри, че Наоми е бременна. След това двойката посрещна син, Роко Акира Клап, на 20 декември 2009 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Двойката има още едно дете, дъщеря на име Арло Лемойн Йоко Клап.

Филип Ноксвил и Лемойн Клап Ноксвил са свекъри на Наоми. Свекърът на съпруга й беше продавач на автомобили, а тъщата на съпругата й беше учителка. Преди това Джони Ноксвил беше женен за Мелани Лин Кейтс, преди да стане съпруга на Нелсън. Сватбата им се състоя на 15 май 1995 г. Мадисън, тяхната дъщеря, родена през 1996 г., е единственото им дете. Наоми Нелсън също е нейна доведена дъщеря. Въпреки това, след 11 години брак, двойката се развежда през юли 2006 г. Джони подава молба за развод на 3 юли 2007 г. и разводът е завършен през март 2008 г. със споразумение за споразумение през юли 2009 г.

Факти

  • Наоми Нелсън е сценарист, продуцент и асистент-режисьор.
  • Наоми Нелсън е най-известна като съпругата на Джони Ноксвил, актриса, рапър, каскадьор и режисьор.
  • Нетната й стойност е нараснала значително поради изявите й в забележителни риалити предавания и филми.
  • Наоми Нелсън изглежда има нетна стойност от около 4 милиона долара.

Популярни Публикации