Nanga Awasum- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, Wiki

Ами Авасум е професионален модел от Съединените щати, който сега е подписал с моделната агенция „Wilhelmina New York“. Тя наскоро влезе в заглавията, след като срещна супермодела Джиджи Хадид в Ню Йорк. Джиджи Хадид беше заснета с облеклото на Нанга и сподели снимка на гърба на облеклото си в своята история в Instagram, добавяйки Shoutout към моето вдъхновение за деня в Ню Йорк: тази кралица и я характеризира като голяма.

Бързи факти

Празнувано име Ами Авасум
Възраст 23 години
Псевдоним Ами Авасум
Рождено име Ами Авасум
Рождена дата 1998-06-29
Пол Женски пол
Професия Модел
Родена нация елен
Националност американски
Място на раждане Силвър Спринг, Мериленд
Етническа принадлежност Смесени
състезание черен
Хороскоп Рак
Религия Кристиян
Гимназия Дамаска гимназия
университет Държавен университет Морган
Семейно положение Неомъжена
гадже Джеси
Сексуална ориентация Направо
Нетна стойност 500 хиляди долара
Заплата K годишно
Източник на богатство Кариера на модел
Височина 5 фута 10 инча
Размер на бедрата 33 инча
Размер на талията 22 инча
Тип тяло Средно аритметично
Цвят на косата черен

Биография на Nanga Awasum

Ами Авасум е роден през 1998 г. на 29 юни. Нейното родно място е Силвър Спринг, Мериленд, САЩ. Нейната националност е американска, а етническият й произход е етиопски и американски. Нейната зодия е рак и изповядва християнството. Към момента няма достъп до информация за нейното фамилно име. По отношение на професията на баща й, той е пастор. Тя също има няколко братя и сестри. Тя отпразнува своя 23-ти рожден ден през 2021 г.

Нанга получава образованието си в гимназията в Дамаск, където завършва през 2016 г. След това се записва в държавния университет Морган. Тя все още не е получила дипломата си. Тя активно се занимава с изследвания върху жените, пола и сексуалността.Височина, тегло на Nanga Awasum

Ами Авасум е прекрасна дама, която стои на безупречните 5 фута 10 инча. Обиколката на талията й е 22 инча, а ханшът й е 33 инча. Измерванията на тялото й, включително размер на гърдите, размер на обувки, размер на рокля, тегло и други, в момента не са налични. Нейният физически тип е типичен. Косата й е тъмно черна и има кафяви очи.

  Ами Авасум

Nanga Awasum с нейния приятел (Източник: Pinterest)

кариера

Нанга Авасум се срещна със супермодела Джиджи Хадид, докато се скиташе по улиците на Ню Йорк на 16 юли 2021 г. След това Джиджи Хадид коментира роклята на Нанга. Джиджи публикува моментна снимка в Instagram Story на гърба на облеклото на Нанга, добавяйки Shoutout към моето вдъхновение за деня в Ню Йорк: тази кралица и я описва като голяма.

Нанга сподели огледален образ на цялата си рокля, след като видя туита на Джиджи, като каза, че й се иска да се беше обърнала. Това е начинът, по който @GiGiHadid щеше да преобрази целия ми живот, ако бях гледал в правилната посока, каза 23-годишният младеж в Twitter.

Джиджи отговори с друга прочувствена бележка, като написа: „Ти беше на прав път и знаеше точно къде отиваш“. Слънчева светлина! Biii

Размяната бързо привлече много внимание, което накара Нанга да повярва, че животът й се е променил за една нощ. Това облекло напълно не осъзнава значението си. Джиджи няма представа колко е влиятелна, написа тя в Instagram

Nanga заяви в интервю за E! Новината, че нейният вече известен костюм е решение в последния момент. Събудих се тази сутрин и облякох това облекло, което наистина, наистина не ми харесваше, но имах 30 минути до работа и трябваше да съм на снимачната площадка, разказа тя и добави, че се е спряла на Zara, за да вземе ново облекло, когато към нея се обърнаха две момичета, които я информираха, че е в Gigi's Story. Гледам ги празно, защото думите не се усвояват.

Нанга Авасум Гадже, Запознанства

Ами Авасум не е женен и планира да се ожени скоро. Тя обаче вече има връзка. Тя има връзка с атрактивния си приятел Джеси, който работи като модел. През юли 2020 г. приятелят й също се появи в нейния Instagram. Към момента двойката живее спокойно и без прекъсвания. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална. В момента живее в Манхатън, Ню Йорк.

Нетна стойност на Nanga Awasum

Ами Авасум е фантастичен модел. Очаква се нетното състояние на Нанга да бъде приблизително 0K към октомври 2022 г. Работата й като модел, която е основният й източник на богатство, се очаква да й плаща 000 годишно. В момента тя води готин начин на живот.

Любопитни факти

  • Сега Nanga Awasum се представлява от агенцията за модели „Wilhelmina New York“.
  • Нейният етнос е смесица от етиопски и американски.
  • Рак е нейният зодиакален знак.
  • Баща й работи като пастор.
  • В момента живее в Манхатън, Ню Йорк.

Популярни Публикации