Нандита Бана- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Нандита Банна е добре познат сингапурски модел, инфлуенсър в социалните медии, победител в конкурс за красота, анализатор на данни и предприемач. Знайте всичко за Нандита Бана- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно истинско име Банна Прабха Кранти Нандита.
Известен като Нандита Банна.
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Професия Модел, влиятелен човек в социалните медии, Мис Вселена Сингапур 2021 г., анализатор на данни и предприемач.
Дата на раждане 8 ноември 2000 г. (сряда).
Място на раждане Сингапур.
Сегашен адрес Сингапур.
образование Тя ще се дипломира през 2023 г.
Алма матер Училище за момичета Raffles.
Институция Рафълс.
Сингапурски университет по мениджмънт.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност сингапурски.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
каста Раджпут.
Религия индуизъм.
Зодия Скорпион.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Нандита Банна

Нандита Бана е родена в Сингапур на 8 ноември 2000 г. в семейството на индийци. Родителите й са от индийския щат Андхра Прадеш. Тя се придържа към индуизма като своя вяра. Зодия на Нандита е Скорпион, въз основа на нейната рождена дата. Тя обаче не споделя самоличността на своите родители или братя и сестри с обществеността. Според докладите баща й е предприемач. Майка й, от друга страна, е майка, която си стои вкъщи. В Сингапур тя прекарва детството си в игри с братята и роднините си.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Нандита Бана е висока 5 фута 9 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.Nandita Banna (Източник: Google)

Нетната стойност на Нандита Бана през 2022 г

Колко е нетната стойност на Нандита Бана? Нандита Банна, трудолюбива жена, печели добре през цялата си кариера. Работата й като модел й осигурява и допълнителни доходи. Нетната стойност на Nandita Banna се очаква да бъде приблизително 1,5 милиона щатски долара към 2022 г. (приблизително). В Сингапур тя води нормален живот със семейството и приятелите си.

кариера

Според сметки Нандита Бана работи като анализатор на данни. Според нейната страница в LinkedIn тя започва да работи на непълен работен ден като асистент по данни в The Pique Lab Learning Center през януари 2020 г. Тя беше там осем месеца. След това започва работа като генерален секретар на екологичния клуб SMU Verts.

Нандита също е служила като член на екипа за разработка на приложения на SmooLah в Програмата за финансова грамотност на Citi-SMU за млади възрастни. Тя е работила като директор по ангажиране на общността на Tamizha от декември 2020 г. до август 2021 г. Сега е наета като стажант анализатор на данни в Mondelz International, където е от май 2021 г. Нандита Бана се е състезавала в няколко конкурса за модели и програми за конкурси за красота. Тя стана известна, след като беше коронясана за Мис Вселена Сингапур 2021. Тя ще бъде коронясана за Мис Вселена Сингапур на 17 септември 2021 г.

Нандита Банна гадже и срещи

С кого се среща Нандита Бана? Нандита Банна е човек, който е готов да опита нови неща. Според нейната IG биография, тя произнася Тя/Те. Освен това, тя има знаме и символ на дъгата в биографията си в Instagram. От това научихме, че Нандита символизира LGBTQ общността. Тя също обича да прекарва време с приятелите си. Тя също така сподели няколко снимки със свои приятели и колеги в социалните медии. Нандита, от друга страна, не споделя никаква информация за партньора си или състоянието на връзката си с обществеността. Според нашето проучване тя е свободна жена (към декември 2021 г.).

Популярни Публикации