Нанд Мулчандани - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, кариера

Nand Mulchandani е индийски предприемач, технологичен специалист, медийна фигура, главен технологичен директор на ЦРУ и интернет знаменитост. Той стана известен през май 2022 г., след като беше назначен за главен технологичен директор на прочутото американско Централно разузнавателно управление.

Бързи факти

Пълно истинско име Nand Mulchandani.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 07 октомври.
година на раждане Ч/Б 1967-1969.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 52-54г.
Професия Предприемач, медийно лице и технологичен експерт.
Родно място Маунтин Вю, Калифорния, Съединени щати.
Религия индуизъм
каста Не е намерено.
Етническа принадлежност азиатски.
Училище Bluebells School International.
Колеж/университет Университет Корнел.
Висше училище по бизнес в Станфордския университет.
Harvard Kennedy School.
Квалификация Завършил компютърни науки и математика.
Магистър по управление.
Магистър по публична администрация.
Слънчев знак Паунд.
Националност индийско-американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 82 кг .

Възраст и ранен живот на Нанд Мулчандани

Nand Mulchandani е роден в Индия между 1967 – 1969 г. Той прекарва дълъг период със семейството си в Маунтин Вю, Калифорния, САЩ. Възрастовият му диапазон е 52-54 години (към 2021 г.). Родителите му го записват в Bluebells School International в Делхи за гимназиалното му обучение, след като завършва основното си образование. По-късно, през 1988 г., той се записва в университета Корнел, където получава бакалавърска степен по компютърни науки и математика през 1991 г. След това посещава висшето бизнес училище в Станфордския университет, където получава магистърска степен по наука в управлението. Той също така каза в LinkedIn, че е получил магистърска степен по публична администрация от Harvard Kennedy School през 2019 г.

Височина и тегло на Нанд Мулчандани

Нанд Мулчандани е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 82 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Nand Mulchandani

Нанд Мулчандани Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Нанд Мулчандани? Известният бизнесмен води луксозен начин на живот със съпругата и децата си. Живее в прекрасно имение в Америка и има маркови коли. Той също така притежава маркови телефони, компютри и други електронни устройства у дома. Нанд получава щедро възнаграждение за работата си в множество фирми. Nand Към октомври 2022 г. се смята, че нетната стойност на Mulchandani е 2 милиона USD (приблизително).

кариера

Нанд Мулчандани се присъединява към Sun Microsystems през 1991 г. като архитект на компилатор. През 1996 г. той напуска работата си след 5 години и съосновава фирма, наречена „Oblix.“ Не само това, но стартира още няколко фирми, включително Determina (2003), OpenDNS (2008), ScaleXtreme (2010) и много Повече ▼.

Освен това, той е работил с редица известни организации, включително Accel PartnersAccel, Citrix и други. От 2019 г. до 2021 г. той заема различни постове в Министерството на отбраната на Съединените щати. На 29 април 2022 г. Уилям Дж. Бърнс (директор на ЦРУ) обяви чрез Twitter, че Нанд Мулчандани е избран за първи главен технологичен директор на ЦРУ. Всички знаят, че главният технологичен директор работи за американското Централно разузнавателно управление.

Съпруга и брак на Нанд Мулчандани

Коя е съпругата на Нанд Мулчандани? Известният предприемач сподели много за личния си живот в социалните мрежи. Открихме, че той е женен и че името на съпругата му е Sarbani Banerjee Mulchandani, след като прегледахме страниците му в социалните медии. Фактите за първоначалната им среща са неизвестни, но двойката се жени на 11 юли 2004 г. пред всички членове на семейството си. Позволете ми да ви информирам, че Sarbani Banerjee Mulchandani в момента работи в компютърната фирма „Oracle“.

Нанд и Сарбани са прекрасни родители на две прекрасни деца. Нека ви информирам, че най-големият им син се казва Арджун Мулчандани. Сарбани Банерджи роди второто си дете, момиче на име Тара Банерджи Мулчандани, през 2012 г. Нанд често публикува снимки на семейството си в социалните медии.

Популярни Публикации