Нан Харис- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

В Харис е съпруга на известна жена. Нан Харис е американка, най-известна като втората съпруга на холивудската легенда Макс Гейл.

Бързи факти

Пълно име: В Харис
Дата на раждане: 17 юни 1965 г
Възраст: 56 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Бивша съпруга на знаменитост
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: развод
Съпруг Макс Гейл
Развод Макс Гейл
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
деца две

Биография на Нан ​​Харис

В Харис е родена на 17 юни 1965 г., в момента е на 56 години. Харис също е от кавказка етническа принадлежност и от американска националност. Нейната зодия е Близнаци. В резултат на това изглежда, че тя предпочита да държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Нейните родители и друга информация за нейния образователен ценз също са неизвестни.

Височина и тегло на Нан ​​Харис

Мерките на тялото й са 5 фута и 6 инча височина. Точното й тегло не е известно. Въпреки това, въз основа на снимките на Харис, тя изглежда в добра форма. Тя се е погрижила отлично за тялото си. Харис е зашеметяващ, интелигентен и привлекателен. Тя също има прекрасни кафяви очи и руса коса. Освен това тя има светла кожа.  В Харис

Бившият съпруг на Нан ​​Харис (Източник: Pinterest)

кариера

В Харис е знаменитата съпруга на известната актриса Макс Гейл. Той също е роден на 5 април 1943 г. в Детройт, Мичиган, САЩ. В момента той е на 79 години. Той е син на бизнесмените Максуел Троубридж Гейл и Мери Елизабет. Освен това, актьорът е най-известен с ролята си на детектив Стан Войо Войчехович в ситкома Барни Милър. Най-известната му роля във филма е на Харолд, собственик на таксиметровата компания D.C. Cab, в D.C. Cab.

Гейл се появи и на Бродуей в монодрамата „Бейб“. В резултат на това тази сценична пиеса е заснета и излъчена по PBS през 1984 г. Той също така се е появявал в други телевизионни предавания, включително Whiz Kids като Llewellan Farley Jr. Работил е и по краткотрайния Normal Life. Той също така се появява в телевизионното шоу Sons & Daughters. Гейл също играе мениджъра на Бруклин Доджърс Бърт Шотън във филма от 2013 г. 42, който отразява първите две години на Джаки Робинсън като член на организацията на Доджърс.

Макс също притежава Full Circle, продуцентска компания, която е продуцирала документални филми за Agent Orange, индианците и ядрените проблеми. Гейл също пое преработената роля на Майк Корбин в General Hospital. В резултат на това Гейл дебютира на 5 февруари 2018 г. и спечели наградата Дневна Еми за най-добър актьор в поддържаща роля през 2019 г.

Нан Харис Съпруга, брак

По отношение на семейното й положение тя се омъжи за Макс Гейл през 1986 г. В резултат на това тя беше втората му съпруга. След това Нан ​​Харис роди две деца. В началото на 90-те години двойката приветства първото си дете, син на име Максуел Гейл. По същия начин те посрещнаха второто си дете, дъщеря на име Грейс Гейл, през 1993 г. Освен това синът й Максуел Гейл води спокоен живот, а дъщеря й Грейс е поела след баща си. За съжаление двойката се разведе през 2000 г.

Грейс Гейл също е известен модел, който се омъжи за актьора Адам Родригес през 2016 г. Те също имат три деца, едното от които е Бриджмонт Бърнард Родригес, което се роди на 16 март 2020 г.

Нан Харис Нетна стойност

Освен това съпругът й е спечелил много пари от кариерата си в развлекателната индустрия. В резултат на това има нетна стойност от 6 милиона долара.

Популярни Публикации