Найра Ашраф - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, смърт, кариера

Найра Ашраф беше обикновен студент в египетския университет. Наскоро тя стана обект на медийни спекулации и спорове, след като беше убита от студент в същата институция, в която е била записана. Да, Найра беше жестоко убита от ученика си на 23 юни 2022 г. и тя почина на място.

Бързи факти

Рождено име Найра Ашраф
Псевдоним Найра
Дата на раждане През 2000г
Възраст (към 2022 г.) 21 години
Популярни за Да бъдеш убит от откачен любовник
език египетски
Училище Местна гимназия
образование Завършваше третата си година във Факултета по изкуства
Алма матер Университет Мансура
Професия Студент
Националност египетски
Етническа принадлежност египетски
Място на раждане Мансура
Сегашен адрес Ал-Махала, в провинция Гарбия
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Възраст и ранен живот на Найра Ашраф

Найра Ашраф е роден в 2000 г в Мансура. Освен това, тя търсеше диплома, след като завърши гимназия в една от гимназиите в родния си град. Найра Ашраф беше трета година студентка в университета Мансура. Найра беше студентка бакалавърска степен във Факултета по изкуства. Тя мечтаеше да бъде стюардеса. Освен това няма достъп до повече информация относно нейното възпитание.

Височина и тегло на Найра Ашраф

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Найра Ашраф е висока 5 фута 5 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Найра Ашраф

кариера

Найра Ашраф беше брилянтен студент от университета Мансура. Преди смъртта си тя се радваше на щастлив живот. Тя искаше да бъде стюардеса, за да може да пътува по света и да вижда нови места, докато работи за най-добрите авиокомпании в света. Найра Ашраф беше млада и беше на път да реализира амбицията си да достигне нови висоти в живота си. Но странният приятел на Найра Ашраф я уби без видима причина. Адел съсипа живота на Найра и семейството й.

Смърт

След смъртта си Найра, египетска студентка, се превърна в голяма тема в интернет. Преди смъртта си тя отхвърли любовно предложение от момче на име Мохамед Адел, който също е студент в университета Мансура, където Наира завършваше обучението си.

Мохамед Адел я намушка в гърлото пред сградата на университета. Цялото убийство на Найра беше извършено пред шокирани зрители, които се опитаха да издърпат човека от Найра. Найра Ашраф почина, след като беше намушкана многократно във врата. Видеозапис от убийството й, заснет от близките камери за видеонаблюдение, беше публикуван в интернет. Студентът Мохамед Адел обаче е задържан от полицията и са разпитани още 20 свидетели по това убийство. Според властите Адел е признал, че е убил Найра по време на разследването, а фактите от разследването все още се крият от обществеността.

Наира Ашраф Гадже и запознанства

С кого се среща Найра Ашраф? Мохамед Адел, любовникът на Найра, жестоко я уби. Мохамед Адел е трета година в университета Мансура. Предлагал е брак на Найра много пъти. Но Найра отказа да се съгласи. Наира Ашраф го забрани във всички социални медийни платформи. Накрая лудият Мохамед Адел я уби пред сградата на университета. Адел я уби с нож, след като многократно го намушка във врата й. Мохамед Адел сега е в полицейския арест.

Популярни Публикации