Найджъл Кук - Възраст, Нетна стойност, Съпруга, Брак, Височина, Кариера

Найджъл Кук е известен ганайски актьор, телевизионна личност, театрален артист, продуцент и предприемач. Найджъл е добре известен в цялата страна с работата си в развлекателния бизнес.

Бързи факти

Пълно истинско рождено име Найджъл Кук.
Дата на раждане 22 август 1957 г. (четвъртък).
Възраст (към 2021 г.) 64 години.
Място на раждане Гана, Западна Африка.
Сегашен адрес Лондон, Великобритания.
Професия Актьор, телевизионна личност, театрален артист, продуцент и предприемач.
Националност британски.
Религия Кристиян.
Зодия Лео.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Реномиран университет.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг.

Възраст и ранен живот на Найджъл Кук

Найджъл Кук е роден в Гана, Западна Африка, в четвъртък, 22 август , 1957 г . Той е роден в християнско семейство. Възрастта на Найджъл е 64 години според рождената му дата (към 2021 г.). Найджъл има силен интерес към изявите още от малък. Той също така преследва курсове по актьорско майсторство и театрални програми. Кук е получил дипломата си от реномирана институция, според докладите. След това започва да действа.

Височина и тегло на Найджъл Кук

Найджъл Кук е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Найджъл Кук

Найджъл Кук

Нетната стойност на Найджъл Кук

Колко е нетната стойност на Найджъл Кук? Найджъл Кук печели солидно от работата си. Неговата продуцентска работа е неговият вторичен източник на доходи. Нетното състояние на Найджъл се оценява на между - милиона USD (приблизително).

кариера

Найджъл Кук започва професията си като театрален артист. Според сведенията той е участвал в редица сценични постановки. Найджъл прави своя телевизионен дебют като г-н Уебстър в сериала от 1985 г. Galloping Galaxies! По-късно в кариерата си той се появява в редица филми и телевизионни сериали. Някои от най-известните му творби са „Трагедията на полет 103: вътрешната история“, „Между редовете“, „Поаро“, „Шекспировият театър „Глоуб“: Хенри V“ и други. Кук стана известен след ролята на Малкълм Дрискол в телевизионния сериал Father Brown. Той също така се появява в няколко реклами.

Съпруга и брак на Найджъл Кук

Коя е съпругата на Найджъл Кук? Найджъл е щастливо женен за Сорча Кюсак, ирландска актриса. Въпреки това не е известна информация относно първоначалната им среща или датата на брака. Двамата са женени от дълго време, според запознати. Нека ви кажа, че Сорча е добре позната актриса. Сорча и Найджъл си сътрудничат в редица филми, включително Casualty, Father Brown и други. Що се отнася до децата му, Найджъл е баща на две, Бет Кук и Лиъм Кук. И двете му деца са известни личности в професията.

Популярни Публикации