Naia Giambi- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Ная Джамби е американска публична личност. Благодарение на съпруга си, г-н Джереми Джамби, тя е добре позната в Съединените щати. Нейният съпруг беше страхотен играч на бейзбол от Мейджър лийг и първи бейзмен от Съединените щати (MLB).

Бързи факти

Пълно истинско име Ная Шефилд Джамби
Име Ная Джамби
Псевдоним Ная
Възраст (към 2022 г.) 40-45 години
Професия Диетолог
Дата на раждане ч/б 1976-1981
Място на раждане Америка
Сегашен адрес Америка
образование Завършвам
Име на училище Местна гимназия
университет Държавен университет
Нетна стойност Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
Зодия Не се знае
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Ная Джамби

Ная Джамби е роден между 1976-1981 г в САЩ на американско семейство. Съпругата на Джеръми беше неизбежна част от съществуването му. Тя беше отгледана с голяма доза емпатия, което й помогна да подкрепя съпруга си през целия му живот. Ная е родена в американско семейство и е получила образование в родния си град. Ная обичаше да пътува като млада и често пътуваше със семейството си до други дестинации в страната си. Когато била малка, тя изпитвала силна привързаност към животните и започнала да ги обича. Водеше баща си и майка си, както и братята и сестрите си в зоопарка. Твърди се, че Ная е получила диплома по наука за храните и хранене.

Височина и тегло на Ная Джамби

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ная Джамби е висока 5 фута 4 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Ная Джамби

Ная Джамби Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ная Джамби? Има сравнително малко информация за работата на Ная. В момента Ная не разкрива никаква информация относно приходите си. Нейният съпруг, от друга страна, е увеличил нетната си стойност с милиони долари в резултат на екскурзията й на бейзболен мач. След смъртта на съпруга на Ная, всички негови активи и банков баланс сега ще бъдат законно прехвърлени на Ная. Много данни за нетната стойност на съпруга й показват, че той е имал нетна стойност от 35 милиона долара преди смъртта му.

кариера

Разкриване на информация за предишната работа на Ная като диетолог. Тя работи в тази област, откакто се омъжи. Тя се интересува от животни от малка и след като завършва колеж, започва да се грижи за коне. По онова време обаче тя се интересуваше по-малко от отглеждането на коне, но след като съпругът й се пенсионира през 2005 г., тя стана конеотглеждач на пълен работен ден.

По-рано тя отбеляза, че отглежда коне от дълго време и винаги е обръщала специално внимание и е наблягала на здравословната им храна. Освен това тя смята, че добрата диета е от решаващо значение за всеки кон. Тя се грижи за кон, който по-късно ще участва в надбягвания.

Ная Джамби Съпруг и брак

Както вече казахме, Ная е съпруга на Джеръми Джамби, известна американска бейзболна звезда. Те се ожениха между 2000 и 2005 г. Точната дата на брака им засега не е известна. Животът се промени, след като тя се омъжи за Джереми Ная и тя беше доволна да живее живота си с него. И Джеръми, и Ная успяха да запазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите, поради което има много малко достъпна информация за Най. Но със сигурност знаем, че двойката не е имала дете през годините, в които са женени.

Популярни Публикации