Нафиса Бензема е израснала в голямо семейство с осем братя и сестри

Нафиса Бензема е добре известна като сестра на Карим Бензема, професионален футболист. Карим е нападател на испанския клуб Реал Мадрид и националния отбор на Франция. Нафиса е родена във Франция, но е от смесена раса. Тя е от алжирски произход. Нейният дядо, роден в селцето Тирзит в северния алжирски град Джелил, дошъл в Лион със семейството си през 50-те години на миналия век. Баща й е роден в Тирзит, докато майка й е родена и израснала в Лион.

Бързи факти

Пълно име Нафиса Бензема
Първо име Нафиса
Фамилия Бензема
Професия Брат и сестра на знаменитост
Бащино име Хафид Бензема
Име на майката Уахида Джебара
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Братя и сестри Карим Бензема, Греси Бензема, Сабри Бензема, София Бензема, Фарид Бензема, Лидия Бензема, Селия Бензема и Летисия Бензема

Какво мотивира и вдъхновява Карим?

Карим, един от най-резултатните нападатели, има три шампионски титли в Ла Лига, два трофея от Купата на Краля и четири титли от Европейската Шампионска лига. Въпреки блясъка си, той губи уважение от страната си на произход поради противоречия и отказа си да пее френския национален химн преди всяка игра с националния отбор.

  Нафиса Бензема

Нафиса Бензема (Източник: Google)Карим казва, че семейството и ислямските му вярвания го държат енергичен и ангажиран всеки ден. Изявленията му през 2006 г., че би предпочел да играе за националния отбор на Алжир, но е избрал Франция, предизвикаха много критики. След всичко това той все още играе достойно.

Нафиса Бензема е израснала в голямо семейство с осем братя и сестри

Нафиса е отгледана в масивно домакинство с осем братя и сестри, четирима братя и четири сестри. Те са израснали заедно в Брон, предградие на Лион на изток. Греси и Сабри Бензема, двама от нейните братя, също са играчи. Греси играе за Vaulx-en-Velin във френското шесто ниво, докато Sabri е член на младежката програма на Bron. Фарид Бензема, другият й брат, е избрал професия, различна от футбола. Лидия, Летисия, София и Селия, нейните сестри, се пазят от светлината на прожекторите.

Тя е израснала в токсична среда.

Бащата на Нафиса, Хафид Бензема, и майката, Уахида Джебара, отгледаха голямото си семейство в опасна обстановка. Кварталът, в който живееха, беше пълен с престъпност и повечето жители имаха ужасни и нездравословни навици. Въпреки това, те възпитават в децата си значението на дисциплината и религиозните принципи. Карим е благодарен на баща си, че е възпитал морални ценности и образование в него. Той отдава успеха си на баща си.

Тя живее личен живот.

Въпреки че има звездна сестра, тя е запазила тихо съществуване и е останала извън светлините на прожекторите. Тя рядко се появява публично. Тя обаче беше видяна с Карим на почивката им в Ибиса.

Женен ли е Карим Бензема?

Карим е имал много връзки с брюнетка красавица. Първоначално той се влюбва във френско-алжирската дизайнерка на бельо, модел и актриса Захия Дехар. Той обаче плати висока цена за връзката си с нея, тъй като беше заплашен от лишаване от свобода поради спор за малолетна проституция.

Съобщава се, че Франк Рибери и Карим Бензема са платили за секс със Захия, която е била под 18 години. По-късно наказателният съд в Париж ги оправда, твърдейки, че не са запознати с възрастта й. Преди това той беше женен за Клои дьо Лоне, от която имаше дъщеря на име Мелия Бензема. Говореше се също, че има връзка със световната поп дива Риана, с която беше видян да се забавлява през 2015 г.

  Нафиса Бензема

Нафиса Бензема (Източник: Google)

Кора Готие, модел и знаменитост в социалните медии, е негова настояща приятелка. Първоначално се срещнаха през 2015 г. в Дубай. Ибрахим, синът на двойката, е роден през 2017 г. Според източника е имало слух за техния таен брак през 2016 г. Въпреки това нито двойката е потвърдила, нито е опровергала историята.

Нетна стойност на Нафиса Бензема през 2022 г

Нетната стойност на Нафиса е неизвестна, но нейният брат Нетното състояние на Карим Бензема е 70 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации