Набела Нур- Биография, възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Аз съм Нур е сензация в YouTube, която е мюсюлманин и американец. Набела Нур също така е основател и главен изпълнителен директор на Zeba, компания за кампании и облекло, която насърчава включването на размера и любовта към себе си. Нейната цел също така включва предизвикателни идеали за размери и външен вид. Научете повече за Nabela Noor Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Аз съм Нур
Дата на раждане: 4 август 1991 г
Възраст: на 30 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Тегло: 72 кг
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 август 2015 г
Съпруг Сет Мартин
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ню Йорк
Националност мюсюлманин-американец
образование Пенсилвански държавен университет
Братя и сестри пет
Facebook Nabela Noor не следва никого. Autodesk_new
Twitter Споделете Twitter акаунта на Нур
Youtube Не се страхувам от Youtube
Instagram Instagram на Набела Нур
Лична мрежа Личен уебсайт на Nabela Noor
Марки N/A
Хоби Готвене, Хранене

Биография на Набела Нур, възраст, семейство

Набела Нур е родена през 4 август 1991 г , Набела Нур е родена в град Ню Йорк, Съединени американски щати. Тя е 30-годишен жена. Тя също се премести от Ню Йорк в Мериленд и след това в Пенсилвания. Родителите й са били заедно в ранна възраст в уреден брак. Бангладеш е мястото, където са родени двамата й по-големи братя и по-голямата й сестра.

Когато семейството се премества в Ню Йорк, Нур вече е в утробата на майка си. Тя има и две по-малки сестри. Тя също се стреми да овладее Microsoft Paint и да гледа боливудски филми. В свободното си време Нур често публикува кратки разкази и най-накрая се научи да говори свободно хинди. След това тя завършва гимназия на 16-годишна възраст и преминава направо от 10-ти в 12-ти клас. След това тя отиде в общински колеж. След това тя се премества в държавния университет на Пенсилвания от обществен колеж. След това Нур отиде в частен колеж и тренира в Мексико.Височина, тегло и измерване на тялото

Нур е висока 5 фута 2 инча и тежи около 72 килограма. Тя има прекрасен характер. Тя все още не е показала никакви други измервания на тялото си пред медиите. Освен това тя се гордее с тялото си такова, каквото е, и се занимава с малки аеробни тренировки, за да поддържа форма. Топлите й кафяви очи и черна коса допълват външния й вид.

  Аз съм Нур

Набела Нур докато готви Източник: Instagram

Нетна стойност на Набела Нур и социални медии

Каква е нетната стойност на Набела Нур? Тя е добре позната в социалните мрежи. Нейният акаунт в Instagram, @nabela, има последователи от над 1,5 милиона души. Тя все още е в Twitter, където има над 46,5 хиляди фенове. Междувременно нейният профил във Facebook има над 292 хиляди абонати. Нейният канал в YouTube, който тя изгради сама, има над 906 хиляди абонати. YouTube каналът „Набела и Сет“ има над 68,2 хиляди зрители.

Нур прави много пари благодарение на професията си. Кариерата й в социалните мрежи напредва и сега тя печели много пари. Нетната й стойност се очаква да бъде между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

На 14 ноември 2013 г. Noor стана YouTuber за първи път. Андреа Брукс и Алба Майо, други двама потребители на YouTube, бяха приятели с нея. Тя и съпругът й също имат канал за партньорство, наречен Nabela and Seth. На 28 юни 2014 г. стартираха канала.

Най-известните й видеоклипове включват Nabela & Seth: Bengali + American Fusion Wedding и Nabela & Seth: Bengali + American Fusion Wedding. 100 СЛОЯ BINDIS?!?!, СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ ПРОМЕНЯ ЖИВОТА Й | Светлата битка и така нататък.

През юни тази година Zeba Noor представи свой собствен етикет с размери. Нейната най-нова компания, Zeba, се характеризира с единствена по рода си схема за оразмеряване, която насърчава клиентите да прегърнат извивките си, вместо да се придържат към конвенционалните идеали за красота. Думите на потвърждение заеха мястото на размерите на стикерите на Neba, но всеки термин отговаря на типичен мащаб за продажба на дребно. В резултат на това линията носи самоличността на майката на Нур. Миналия уикенд тя беше гост-лектор на фестивала CurvyCon 2019 в Ню Йорк. В продължение на три дни той събра модни хора, лейбъли и влиятелни лица, за да отпразнуват приемането на размера и позитивността на тялото. Тя също така говори с тълпата по време на панелна дискусия за това колко е важно да предава посланието си на жени, които приличат на нея.

Достатъчно трудно е да си с голям размер, така че докато си цветнокожа жена, която вече е с голям размер, има допълнителен слой маргинализация, с който трябва да се бориш. Така че споделянето на мислите ми беше ценно за мен, каза тя на публиката на CurvyCon.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Набела Нур? По време на студентските си години тя откри първата си любов, Лиъм. Тя започна да гледа видеоклипове в YouTube след края на партньорството. През август 2015 г. тя се омъжи за Сет Мартин. Те качиха сватбеното видео в YouTube преди година, наречено Nabela & Seth: Bengali + American Fusion Wedding.

Факти

  • Най-известните й видеоклипове включват Nabela & Seth: Bengali + American Fusion Wedding и Nabela & Seth: Bengali + American Fusion Wedding. 100 СЛОЯ BINDIS?!?!, СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ ПРОМЕНЯ ЖИВОТА Й | Светлата битка и така нататък.
  • Набела Нур е сензация в YouTube, която е мюсюлманка и американка.
  • Набела Нур също така е основател и главен изпълнителен директор на Zeba, компания за кампании и облекло, която насърчава включването на размера и любовта към себе си.

Популярни Публикации