Na’Quelle Tresvant – Всичко за дъщерята на Ralph Tresvant

На'Куел Тресван е дъщеря на Ралф Тресвант, известен американски певец, актьор, композитор и звукозаписен продуцент.

Бързи факти

Пълно име В онзи Тресвант
Първо име в това
Фамилия Тресвант
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Ралф Тресвант
Баща професия певец, актьор, автор на песни и продуцент
Име на майката Шели Джийн
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци
Семейно положение Женен
Съпруг Дариус Кинг Д Смит
Без деца 3
Братя и сестри Марая, Ралф Тресвант младши и Дакари Тресвант
Женен Дата 12 декември 2011 г

Родителите й са разведени.

Баща й, Ралф Тресвант, се жени за майка й, Шели Джийн, през 1993 г. И двамата започват да се срещат един с друг, когато са млади. Те се познаваха от деца. Те бяха любовници от детството, които в крайна сметка се ожениха. Но едва след няколко години след брака им двойката започна да има разногласия. Той се представяше като плейбой, а съпругата му беше наркоманка. Когато отношенията между тях се влошиха, те се разведоха през 1996 г.

Причината за развода им

Докато е женен, той се свързва с жена на име Амбър Серано. Тя обаче е значително по-млада от него. Според слуховете двойката се е разделила заради извънбрачните дейности на баща й. Доказателство за това обаче няма.Омъжена повторно.

На 18 септември 2004 г. баща й се жени за Амбър Серано. По това време той беше на петдесет години. Дамата много се възхищаваше на неговото пеене и групата „New Edition group“. По това време тя беше само на тринадесет години. Той я плени като млад обожател. Никой не очакваше един ден да се оженят. Но съдбата има други планове за тях.

  Вече

Na'Quelle Tresvant (Източник: Google)

Преди да се оженят, двойката беше заедно от осем години. Двамата направиха пищна двойна сватбена церемония. В същия ден най-близкият му приятел Рики Бел се жени за годеницата си. След пет години брак двойката има син. Имаше информации, че не са били заедно, но това не е вярно. Те са единни и щастливи.

Братя и сестри

Тя има общо трима братя и сестри. Състои се от една сестра и двама братя. Дакари Тресвант, доведеният брат на баща й, е на деветнадесет години. Той се стреми един ден да бъде музикант като баща си. Марая и Ралф Тресвант младши са другите двама братя и сестри. Братята и сестрите имат силна връзка и прекарват ценно време заедно.

Омъжена за инженер

Na’Quelle Tresvant е омъжена за Darius King D Smith, миксиращ инженер, музикант и продуцент. Дуото притежава и Kingland R&T Music Group. Двойката се жени на 12 декември 2011 г. Двойката е женена от почти осем години. Те са по-доволни, отколкото някога са били.

деца

Двойката има три деца: едно момиче и две момчета. Техните имена са Zaielle, Christian и Noah Smith. Нейният съпруг често публикува снимки на семейството и децата им в профила си в Instagram. Всички те са зашеметяващи.

  Вече

Na'Quelle Tresvant (Източник: Google)

Нетна стойност на Na’Quelle Tresvant през 2022 г

Нетната й стойност остава неизвестна и до днес. От друга страна баща й, Съобщава се, че Ралф Тресвант струва 8 милиона долара към октомври 2022 г. Годишната му заплата се преразглежда. Основният му източник на доходи е работата му като водещ вокалист на групата New Edition и композитор, актьор и звукозаписен продуцент. Той предприема много сценични събития и концерти, за да допълни доходите си. Той също така има над 200 хиляди последователи в Instagram.

Популярни Публикации