Mya Powell- Wiki, възраст, братя и сестри, етнос, родители, височина, кариера

Мая Пауъл е известна американска сестра. Mya Powell е доведената сестра на суперзвездата на NBA Девин Букър.

Бързи факти

Пълно име: Мая Пауъл
Пол: Женски пол
Професия: Сестра на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Националност американски
Майка Вероника Гутиерес
Братя и сестри двама доведени братя: Девин Букър Кейн и Дейвон Уейд

Биография на Mya Powell

На Mya Powell датата на раждане не е посочена и другите й подробности за детството са неизвестни. Нейната година на раждане, според онлайн източници, е 2000 г. В момента тя е на 22 години. Девин Букър Кейн и Дейвън Уейд са нейни доведени братя. И двамата са деца на Вероника Гутиерес. Тя е израснала в Гранд Рапидс, Мичиган, с нейните полубратя.

Девин и Дейвън са родени в резултат на първата връзка на майка й с Мелвин Букър. По-късно тя започна да излиза с нов мъж, чиято самоличност не беше разкрита. Те обаче се срещаха и тя имаше Mya Powell.Освен това, когато братята й бяха по-малки, Mya стоеше на палубата и ги аплодираше, докато играеха баскетбол и кикбол. Тя има синдром на микроделеция, хромозомно генетично заболяване. В момента тя получава лечение за това заболяване. Тя обаче се подобрява.

Височина и тегло на Mya Powell

Mya има сладко лице и мила усмивка. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи приблизително 40 килограма. Освен това тя има слабо телосложение. Тази личност също има кафяви очи и кафява коса. Тя също има сини очи, руса коса и много привлекателна личност.

 Мая Пауъл

Mya Powell с брат си (Източник: Pinterest)

кариера

Mya е все още в тийнейджърските си години и не е навлязла на работа. Тя стана известна като доведена сестра на звездата от НБА Девин Букър. Тази личност е голям фен на баскетбола и се похвали с брат си Девин на първия ден от физкултурата в средното училище, твърдейки, че брат й е по-добър от всички тях.

Освен това, след като Девин беше избрана от Слънцата през 2015 г., братята й се преместиха в Аризона. Тя също би помолила майка си да използва FaceTime на братята си, за да събуди брат си рано сутрин. Девин описва Mya като всичко за тях и й приписва заслугата, че е променила живота им към по-добро.

По същия начин той заяви, че тя го мотивира всеки ден и го е вдъхновила в много от невероятните му творби. Девин отпразнува постиженията на Mya, като същевременно е свидетел на трудностите, пред които е изправена като човек с интелектуални затруднения.

Mya Powell Гадже, Запознанства

Личната информация за това лице е неизвестна. В резултат на това тя несъмнено е необвързана в момента. Mya може да е заета с обучението си. Може да си прекарва добре със семейството и приятелите си. Няма налична информация за нейния личен живот или запознанства.

Нетната стойност на Mya Powell

Нетната стойност на Mya е неизвестна, но брат й е милионер. В резултат на това нетната стойност на Девин Букър се оценява на около 2 милиона долара.

Популярни Публикации